Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
17 godzin temu, Czoperrr napisał(a):

Gdzie taka cena była za slim z napędem? Chyba 1 sztuka na sklep i jeszcze rabat z kilku kodów i zapisywanie do newslettera :).

Zrzut-ekranu-2025-12-11-o-12.52.39.webp

Ja brałem tutaj, u mnie w Krakowie kilka dni na luzie były do dostania

• Odpowiedzi 29,2 tys.
  • Wyświetleń 2,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• BRY@N
    BRY@N

To my mamy nie mieć wyboru bo Ty masz burdel w pudełkach

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

Opublikowano

Bez napędu w okolicach Black Friday było do wyrwania za 1500. To był najlepszy moment na zakup jak ktoś planował.

Opublikowano

Ja czekam na gry jak Schranz

Opublikowano

Do połowy pazdziernika pro wroci do sklepow? Bo mi wtedy wygasnie kod zniżkowy, a nie chcę, by się zmarnował

Opublikowano
10 godzin temu, wojtas011 napisał(a):

Zrzut-ekranu-2025-12-11-o-12.52.39.webp

Ja brałem tutaj, u mnie w Krakowie kilka dni na luzie były do dostania

I jeszcze w grudniu była dobra promka dla tych co często kupują w Auchan. Konsola za 2400 zł, ale 1200 zł wracało w bonach (plus kilkanaście złotych na skarbonkę). Jedyny minus, to fakt, że nie mogłeś zrobić jednych zakupów na te bony, bo każdy miał inny termin użycia.

Opublikowano

Niezła odklejka z tymi cenami, a dopiero lipiec. Jak tak to ma wyglądać to swoją dwuletnią z napędem wystawię za jakąś chorą kwotę dla beki w listopadzie.

Opublikowano

Ciekawe czy będzie zalew używek jak ludzie GTA VI pokończą

Opublikowano

Odpalana raz w celu sprawdzenia czy działa gta

Opublikowano

ja pierdole 1500-1800 zł za sprzęcik, który u schyłku generacji dalej miażdży przeciętnego peceta i inne maszyny parowe. Z napędem, padem, wsteczną do PS4, gigantyczną biblioteką gier (w tym xboxowych ex-exów) i najlepszą wersją GTA 6 od dnia pierwszego obama Najniższa w kraju 4800 brutto, a niektórzy dalej magisterke pisali czy warto czy nie warto, szok

A kto wszedł w 2020 to już w ogóle wygrał życie i z Pro będzie to samo banderas

Opublikowano
49 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):

Plus taki że będzie można za grosze wyrwać masę pudełek na podmiankę bo często w wysyłce się łamią.

jesteś typem człowieka co widzi pół szklanki pełną.

Opublikowano

Życie to wygrają ci którzy wejdą do ekosystemu PlayStation w 2028

Opublikowano

Za rok będzie ps6 pewnie bo po co oddawać rękę i nogę za drogi ram sparowany z 8mio letnim procesorem

Opublikowano

jimmy wygrywający życie ze swoim prosiaczkiem

Zdjęcie

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jest nagranie Jimmiego ze zlotu fanów marki

Streamable
No image preview

Watch unnamed | Streamable

Watch "unnamed" on Streamable.

Opublikowano
2 minuty temu, devilbot napisał(a):

Jest nagranie Jimmiego ze zlotu fanów marki

Streamable
No image preview

Watch unnamed | Streamable

Watch "unnamed" on Streamable.

Czy to jakieś nowe akcesorium do PS5? Wystarczy tak porobić 5 minut i zniżki w psstore się pojawią?

Opublikowano

Rok psplus za ass to mouth

Edytowane przez Sebas

Opublikowano

sneak peek jimmy'ego z 2028 roku

ax0prv.jpg

Edytowane przez Josh

Opublikowano

Jimson bierze po same bile ale chociaż się z tym nie kryje. Ale przecież większość to zrobi bo zwyczajnie koniec końców alternatywa ich nie przekona.

Spodziewam się że nawet Josh i inni "opuszczający ten statek" ludzie ochłoną.

Pójdziecie na Xboxa? Myślicie że tam jest lepiej przyszłościowo? Tak samo gnój

Do 2028 jeszcze sporo czasu, już teraz mega klapy usprawiedliwiają. Reforge mówi że walka nie ma sensu, a MBG który deklarował że nie kupi ps6 mówi że trochę za dużo niepotrzebnych słów powiedział i trochę mu przeszło xd i tak to będzie

Opublikowano

Nie no, pisałem że robię po wakacjach przesiadkę na PC i mam wyjebane na Sonkę, chłopaki z działu kąkuterowego już mi nawet podrzuciły porad co zmontować i za ile. Jedyne co mogłoby mnie odwieść od tej decyzji to wycofanie się z Sony z pomysłu o ubiciu płytek, ale to są takie antykosumenckie zjeby, to przestaję już w to wierzyć.

Edytowane przez Josh

Opublikowano
Godzinę temu, Sebas napisał(a):

Za rok będzie ps6 pewnie bo po co oddawać rękę i nogę za drogi ram sparowany z 8mio letnim procesorem

Różnica bedzie pewnie na poziomie 5000-6000 za PS6 +2000 za sensowny PC i brak placenia abonamentu przez lata. Jak ktos używa PC do czegokolwiek to pewnie bedzie w stanie to przełknąć.

Opublikowano
12 minut temu, Josh napisał(a):

Nie no, pisałem że robię po wakacjach przesiadkę na PC i mam wyjebane na Sonkę, chłopaki z działu kąkuterowego już mi nawet podrzuciły porad co zmontować i za ile. Jedyne co mogłoby mnie odwieść od tej decyzji to wycofanie się z Sony z pomysłu o ubiciu płytek, ale to są takie antykosumenckie zjeby, to przestaję już w to wierzyć.

Troche nie wierze, ze na zlosc sony kupisz pc za 10k. Jak cos to tam tez nie ma nosnikow. Od 13 lat.