Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, MEVEK napisał(a):

GTA5 kupiłem tylko raz i z 6 bedzie tak samo. Teraz to juz na pewno mojej kasy nie dostana 2 razy. Wczesniej cebula pisalem ale nic z tego. Młody nie gra juz na konsoli. Zostalem sam to nie ma co świrować. Czekam na normalne srandardowe wydanie P

I to się chwali. Ja se mogę swoje żale pisać, a kupiłem 4 razy, PS3, PS4 i dwa razy na PC (na sklepie R*, i potem na Steam, przez mody). Także tyle z mojego przeciwstawiania się korpo.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 370,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Oby szybko, bo tego pierdolenia nie da się czytać. A JA NIE MA HAJPU I NIE CZEKAM KUPIE W GRUDNIU PATRZCIE JAKI JA JESTEM NIE INTERESUJE MNIE GRA KUPIĘ PÓŹNIEJ 8)

• Znajomy (37 lat) dowiedzial sie ze ma raka i zostalo mu juz kilka miechow zycia max (nie przyjmuje juz chemii bo na niego zle dziala) no i raczej nie dozyje juz nawet gta6.

Opublikowano

Silent Hilla 2 to chyba najwiecej w zyciu na kupowałem. Samego remakea kupilem z 3 razy bo mnie @Szermac namówił lapka ale to akurat bylo w dobrej sprawie bo goscie walczyli o byc albo nie byc. Wniosek jest jeden - T2 kasiore trzepie grubym strumieniem z mikrotransakcji trybu siecilwego a drugim sikaja nam na glowy. Ja tam zadnym wiekszym fanem gry nie jestem. Nie ukonczylem jej nawet 2 raz. W zadnym nie mam platyny a mam na koncie gry po 200 i 300 godzin za soba. Ja zupelnie nie jestem tutaj targetem. To juz nie nasza generacja rozdaje tutaj karty. My sie mozemy jedynie przygladac CoolStoryBro

Opublikowano
2 godziny temu, grzybiarz napisał(a):

Nie wchodzę tu co każdy post, ale dzisiaj mi się rzuciło to na fejsie:

IMG_9014.jpeg

Na serio takie ograniczenia w standardowej wersji?

Tylko niektóre z tych sklepów będą w Ultimate. W sensie w podstawce też będą warsztaty, fryzjerzy, itp. ale jakieś tam konkretne tylko w Ultimate. A ceny to w ogóle z dupy, typowy AI slop wrzucony bez weryfikacji.

Opublikowano
11 godzin temu, iluck85 napisał(a):

Gracze konsolowi w szoku- pudełko z kodem.

Na PC przerabialiśmy to dobre 10 lat temu. Jakiś czas normalnie się kupowało takie pudełka w media itp sklepach, trochę czas minęło aż to padło na amen.

Sam mam do dzisiaj trochę takich pudełek. Mogę je śmiało wystawić przed chatę i tak nikt tego nie odpali już :)

Wciąż zdarzają się wyjątki typu Gothic Remake, którego wydanie w pudle ma prócz kodu płyty DVD, wiadomo, że to już tylko zrobione pod kolekcje, a nie pod instalowanie z płyty:).

Opublikowano

10 godzin temu, iluck85 napisał(a):

Na konsolach to będzie i tak, ale problemem są ceny na jednymi dostępnym sklepie. Na PC są alternatywy.

No właśnie się nie zgodzę, klucz w pudle oznacza dostęp do sklepów stacjonarnych w całej europie, widać to właśnie teraz po gta 5 na ps5, chyba pierwsza wielka premiera gry na sony która ma klucze do kupienia na keyshopach, wczoraj już były oferty po 260zl.

Na xboxie to normalne, ze klucze potrafią latać stówkę taniej niż w ms store

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtas011 napisał(a):

No właśnie się nie zgodzę, klucz w pudle oznacza dostęp do sklepów stacjonarnych w całej europie, widać to właśnie teraz po gta 5 na ps5, chyba pierwsza wielka premiera gry na sony która ma klucze do kupienia na keyshopach, wczoraj już były oferty po 260zl.

Na xboxie to normalne, ze klucze potrafią latać stówkę taniej niż w ms store

Szczerze to nigdy tego nie śledziłem, bo cyfry nie kupuje- zrobiłem wyjątek na PC dla Alan Wake 2 i wukong.

Jak są klucze taniej to spoko. Ale stricte sklep Sony i MS to dramat.

I miałem na myśli że PC ma więcej alternatyw niż tylko Steam.

Opublikowano
11 godzin temu, grzybiarz napisał(a):

Nie wchodzę tu co każdy post, ale dzisiaj mi się rzuciło to na fejsie:

IMG_9014.jpeg

Na serio takie ograniczenia w standardowej wersji?

Gracze odkrywają dlc w 2026. To się niczym nie różni od skórek, strojów itd

Opublikowano

Najzabawniejsze że wyglądało to identycznie w rdr2

chociaż to było już 8 lat temu. Fanów gta 6 nie było na świecie )

Opublikowano

Starzy ludzie też pierdolą o tych dlc. Żadna to reguła czy młodzi, czy starzy, każdy z jedna osobna pierdoli kocopoły. Nie wiem, chyba pod kamieniem mieszkają.

Opublikowano

Może źle rozumiem, więc poprawcie mnie, jeśli się mylę.

Wersja Ultimate jest tą podstawową.

Wersja Standard jest tak naprawdę okrojoną wersją gry, w której nie wpuszczą was do niektórych sklepów, warsztatów, fryzjerów, bo śmierdzicie biedą.

Opublikowano
19 minutes ago, BRY@N said:

Czyli prawdziwa Ameryka.

Dobrze, że w wersji standard po śmierci w grze nie ma permadeatha, bo nie opłaciliscie ubezpieczenia medycznego dostępnego tylko w wersji ultimate.

Opublikowano
1 minutę temu, Bartg napisał(a):

Dobrze, że w wersji standard po śmierci w grze nie ma permadeatha, bo nie opłaciliscie ubezpieczenia medycznego dostępnego tylko w wersji ultimate.

Spokojnie, od tego będzie online.

Opublikowano
23 minuty temu, Kmiot napisał(a):

Może źle rozumiem, więc poprawcie mnie, jeśli się mylę.

Wersja Ultimate jest tą podstawową.

Wersja Standard jest tak naprawdę okrojoną wersją gry, w której nie wpuszczą was do niektórych sklepów, warsztatów, fryzjerów, bo śmierdzicie biedą.

Tak. Ja sobie poczytałem te wersje na psstorze i patrząc na to jak gram w gta to dla mnie zbedne te rzeczy i wybralem standard.

Opublikowano

Co wam da czekanie na te płytę? I tak na płycie nie będzie gry. Zbieram gierki ale jak coś nie jest na zielono na doesitplayorg to zwykły śmieć a nie gra na półkę.

Argument o od sprzedaży jak najbardziej sensowny i to rozumiem ale postawienie na półkę płyty bez gry do mnie nie trafia.

Opublikowano

Ja też będę brał standard.

@Ukukuki To powolny proces i ciężko od razu się od tego odciąć.

Opublikowano

Praktyki Rockstara w chuj bandyckie, ale nie po to czekałem 13 lat, żeby teraz brać biedawersję gry.

Opublikowano

A tak się ludzie nahajpowali na fejsbuczku, że i tak czekali tyle, to w grudniu wleci płytka elegancko xd

Z jednej strony człowiek się łudzi, że negatywny odbiór tego cyfrowego posunięcia sprawi, że jednak do listopada potwierdzą wydanie płytowe i każdy będzie kontent, a z drugiej jest ta świadomość, że oni tak naprawdę nic nie muszą.

Opublikowano

Całe życie byłem zwolennikiem wydań fizycznych i dalej nim będę, ale kijem Wisły nie zawrócę, więc biorę wersję cyfrową GTA VI i nawet nie oglądam się za siebie. Wszystkie dane twardo wskazują, w którym kierunku to idzie i raczej nic z tym już nie zrobimy.

Przy następnej generacji już się raczej poddaję i idę full digital. Znajdę w tym nawet jakieś plusy. Wygoda i natychmiastowy dostęp to jedno. Miejsce na półkach też powoli się kończy, a czy ten plastik zbierający kurz naprawdę tak wiele dla mnie znaczy? Pochowają mnie z nim, jak kopnę w kalendarz? No właśnie.

Czasem trzeba iść z duchem czasów i najwyżej po cichu sobie przyznać, że czasy te są mocno zjebane.

Opublikowano
32 minuty temu, Pix napisał(a):

Znajdę w tym nawet jakieś plusy. Wygoda i natychmiastowy dostęp to jedno. Miejsce na półkach też powoli się kończy, a czy ten plastik zbierający kurz naprawdę tak wiele dla mnie znaczy? Pochowają mnie z nim, jak kopnę w kalendarz? No właśnie.

I cyk, juz slodkie cytryny wjezdzja.