Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 3 minuty temu, MEVEK napisał(a):GTA5 kupiłem tylko raz i z 6 bedzie tak samo. Teraz to juz na pewno mojej kasy nie dostana 2 razy. Wczesniej cebula pisalem ale nic z tego. Młody nie gra juz na konsoli. Zostalem sam to nie ma co świrować. Czekam na normalne srandardowe wydanie I to się chwali. Ja se mogę swoje żale pisać, a kupiłem 4 razy, PS3, PS4 i dwa razy na PC (na sklepie R*, i potem na Steam, przez mody). Także tyle z mojego przeciwstawiania się korpo.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Silent Hilla 2 to chyba najwiecej w zyciu na kupowałem. Samego remakea kupilem z 3 razy bo mnie @Szermac namówił ale to akurat bylo w dobrej sprawie bo goscie walczyli o byc albo nie byc. Wniosek jest jeden - T2 kasiore trzepie grubym strumieniem z mikrotransakcji trybu siecilwego a drugim sikaja nam na glowy. Ja tam zadnym wiekszym fanem gry nie jestem. Nie ukonczylem jej nawet 2 raz. W zadnym nie mam platyny a mam na koncie gry po 200 i 300 godzin za soba. Ja zupelnie nie jestem tutaj targetem. To juz nie nasza generacja rozdaje tutaj karty. My sie mozemy jedynie przygladac
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 2 godziny temu, grzybiarz napisał(a):Nie wchodzę tu co każdy post, ale dzisiaj mi się rzuciło to na fejsie:Na serio takie ograniczenia w standardowej wersji?Tylko niektóre z tych sklepów będą w Ultimate. W sensie w podstawce też będą warsztaty, fryzjerzy, itp. ale jakieś tam konkretne tylko w Ultimate. A ceny to w ogóle z dupy, typowy AI slop wrzucony bez weryfikacji.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Taka ciekawostka:the phrase “physical copy” there refers to the same “physical version” (the code in a case)https://www.hollywoodreporter.com/business/business-news/grand-theft-auto-vi-digital-only-no-disc-rip-physical-media-1236629695/
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 11 godzin temu, iluck85 napisał(a):Gracze konsolowi w szoku- pudełko z kodem.Na PC przerabialiśmy to dobre 10 lat temu. Jakiś czas normalnie się kupowało takie pudełka w media itp sklepach, trochę czas minęło aż to padło na amen.Sam mam do dzisiaj trochę takich pudełek. Mogę je śmiało wystawić przed chatę i tak nikt tego nie odpali już :)Wciąż zdarzają się wyjątki typu Gothic Remake, którego wydanie w pudle ma prócz kodu płyty DVD, wiadomo, że to już tylko zrobione pod kolekcje, a nie pod instalowanie z płyty:).
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 10 godzin temu, iluck85 napisał(a):Na konsolach to będzie i tak, ale problemem są ceny na jednymi dostępnym sklepie. Na PC są alternatywy.No właśnie się nie zgodzę, klucz w pudle oznacza dostęp do sklepów stacjonarnych w całej europie, widać to właśnie teraz po gta 5 na ps5, chyba pierwsza wielka premiera gry na sony która ma klucze do kupienia na keyshopach, wczoraj już były oferty po 260zl.Na xboxie to normalne, ze klucze potrafią latać stówkę taniej niż w ms store
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 godzinę temu, wojtas011 napisał(a):No właśnie się nie zgodzę, klucz w pudle oznacza dostęp do sklepów stacjonarnych w całej europie, widać to właśnie teraz po gta 5 na ps5, chyba pierwsza wielka premiera gry na sony która ma klucze do kupienia na keyshopach, wczoraj już były oferty po 260zl.Na xboxie to normalne, ze klucze potrafią latać stówkę taniej niż w ms storeSzczerze to nigdy tego nie śledziłem, bo cyfry nie kupuje- zrobiłem wyjątek na PC dla Alan Wake 2 i wukong. Jak są klucze taniej to spoko. Ale stricte sklep Sony i MS to dramat. I miałem na myśli że PC ma więcej alternatyw niż tylko Steam.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 11 godzin temu, grzybiarz napisał(a):Nie wchodzę tu co każdy post, ale dzisiaj mi się rzuciło to na fejsie:Na serio takie ograniczenia w standardowej wersji?Gracze odkrywają dlc w 2026. To się niczym nie różni od skórek, strojów itd
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Najzabawniejsze że wyglądało to identycznie w rdr2chociaż to było już 8 lat temu. Fanów gta 6 nie było na świecie
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Starzy ludzie też pierdolą o tych dlc. Żadna to reguła czy młodzi, czy starzy, każdy z jedna osobna pierdoli kocopoły. Nie wiem, chyba pod kamieniem mieszkają.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Może źle rozumiem, więc poprawcie mnie, jeśli się mylę.Wersja Ultimate jest tą podstawową.Wersja Standard jest tak naprawdę okrojoną wersją gry, w której nie wpuszczą was do niektórych sklepów, warsztatów, fryzjerów, bo śmierdzicie biedą.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 19 minutes ago, BRY@N said:Czyli prawdziwa Ameryka.Dobrze, że w wersji standard po śmierci w grze nie ma permadeatha, bo nie opłaciliscie ubezpieczenia medycznego dostępnego tylko w wersji ultimate.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, Bartg napisał(a):Dobrze, że w wersji standard po śmierci w grze nie ma permadeatha, bo nie opłaciliscie ubezpieczenia medycznego dostępnego tylko w wersji ultimate.Spokojnie, od tego będzie online.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 23 minuty temu, Kmiot napisał(a):Może źle rozumiem, więc poprawcie mnie, jeśli się mylę.Wersja Ultimate jest tą podstawową.Wersja Standard jest tak naprawdę okrojoną wersją gry, w której nie wpuszczą was do niektórych sklepów, warsztatów, fryzjerów, bo śmierdzicie biedą.Tak. Ja sobie poczytałem te wersje na psstorze i patrząc na to jak gram w gta to dla mnie zbedne te rzeczy i wybralem standard.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Co wam da czekanie na te płytę? I tak na płycie nie będzie gry. Zbieram gierki ale jak coś nie jest na zielono na doesitplayorg to zwykły śmieć a nie gra na półkę. Argument o od sprzedaży jak najbardziej sensowny i to rozumiem ale postawienie na półkę płyty bez gry do mnie nie trafia.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja też będę brał standard. @Ukukuki To powolny proces i ciężko od razu się od tego odciąć.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Praktyki Rockstara w chuj bandyckie, ale nie po to czekałem 13 lat, żeby teraz brać biedawersję gry.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Zapowiada się na kolejny „sukces” graczdari jako światowej sławy leaker:https://insider-gaming.com/there-are-no-plans-to-ever-print-gta-6-discs/
Opublikowano 44 minuty temu44 min A tak się ludzie nahajpowali na fejsbuczku, że i tak czekali tyle, to w grudniu wleci płytka elegancko xd Z jednej strony człowiek się łudzi, że negatywny odbiór tego cyfrowego posunięcia sprawi, że jednak do listopada potwierdzą wydanie płytowe i każdy będzie kontent, a z drugiej jest ta świadomość, że oni tak naprawdę nic nie muszą.
Opublikowano 35 minut temu35 min Całe życie byłem zwolennikiem wydań fizycznych i dalej nim będę, ale kijem Wisły nie zawrócę, więc biorę wersję cyfrową GTA VI i nawet nie oglądam się za siebie. Wszystkie dane twardo wskazują, w którym kierunku to idzie i raczej nic z tym już nie zrobimy. Przy następnej generacji już się raczej poddaję i idę full digital. Znajdę w tym nawet jakieś plusy. Wygoda i natychmiastowy dostęp to jedno. Miejsce na półkach też powoli się kończy, a czy ten plastik zbierający kurz naprawdę tak wiele dla mnie znaczy? Pochowają mnie z nim, jak kopnę w kalendarz? No właśnie. Czasem trzeba iść z duchem czasów i najwyżej po cichu sobie przyznać, że czasy te są mocno zjebane.
Opublikowano 1 minutę temu1 min 32 minuty temu, Pix napisał(a):Znajdę w tym nawet jakieś plusy. Wygoda i natychmiastowy dostęp to jedno. Miejsce na półkach też powoli się kończy, a czy ten plastik zbierający kurz naprawdę tak wiele dla mnie znaczy? Pochowają mnie z nim, jak kopnę w kalendarz? No właśnie.I cyk, juz slodkie cytryny wjezdzja.