Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Nie wiem kto to kupi poza jakimiś fanatycznymi akolitami gabena, więc sprzedaż to będzie pewnie jak legendarna ouya albo inna stadia.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 20 minut temu, Czezare napisał(a):Miałem, mam i będę miał centralnie w pompce tego Steam Machine, ale już teraz przerażenie mnie bierze i zimny pot oblewa ile sobie Sony zaśpiewa za PS6Niech będzie 3699/3999/4199zlI co? Co ile kupujesz konsole? Rozbij to na lata. Nie kumam tego toku myślenia. Zarobki do góry, wszystko do góry, a gracza chcą konsole za 2k kupić xD Sprzęt kupić to najmniejszy problem i wydanie 4 tysięcy raz na kilka lat nie powinno stanowić problemu. Ja bym się martwił czy będzie napęd i gry na płytach. Jak tego zabraknie, to dopiero ceny cyfry odpłyną.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 2 hours ago, drozdu7 said:Nie daj Boże by wyfrunęła specyfikacja ps6 czy Helixa w międzyczasie."Most likely 24GB for PS6 Handheld, 30GB for PS6 console and 36GB for Xbox Magnus"To ostatnie już chyba nierealne, Asia the Destroyer mówiła że trzeba ciąć koszty.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 12 minut temu, iluck85 napisał(a):Niech będzie 3699/3999/4199zlI co?Jak bedzie taki lineup jak obecnie to mam to w pompce. Musiałoby byc ponizej 3k z napędem zebym rozważył. A nie zdziwie się jak wszystkie ceny dałeś za niskie.3 minuty temu, opTa napisał(a):"Most likely 24GB for PS6 Handheld, 30GB for PS6 console and 36GB for Xbox Magnus"To ostatnie już chyba nierealne, Asia the Destroyer mówiła że trzeba ciąć koszty.IMHO nic z tego nie jest realne. Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez Kangus
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Godzinę temu, iluck85 napisał(a):Niech będzie 3699/3999/4199zlI co? Co ile kupujesz konsole? Rozbij to na lata.Nie kumam tego toku myślenia. Zarobki do góry, wszystko do góry, a gracza chcą konsole za 2k kupić xDSprzęt kupić to najmniejszy problem i wydanie 4 tysięcy raz na kilka lat nie powinno stanowić problemu. Ja bym się martwił czy będzie napęd i gry na płytach. Jak tego zabraknie, to dopiero ceny cyfry odpłyną.Ale ten sprzęt nie jest warty 4k i w tym problem. Dlatego ludzie mają opory przed wydaniem takich pieniędzy nawet raz na kilka lat.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ale co tu rozbijać na lata jak się tu dostaje przeterminowany sprzęt. Sprzęt za 5 koła który nie daje rady 6 letnim konsolom, no faktycznie zajebista inwestycja Niech dalej kręcą śrubę w ai szambie, graczyk jest w stanie poświęcić rozum dla zapachu nowiutkiego plastiku Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Bartolinsky
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Zaporowa cena oczywiście łatwa do przewidzenia już od momentu zapowiedzi. To samo czeka nowego xboxa o czym wielokrotnie wspominałem.Wszystkie płaczki na ai nie są jeszcze gotowe na fakt, ze ceny sprzed boomu nie wrócą nigdy bo dodatkowo zwolnił postęp technologiczny i to co się wcześniej zarabiało sprzedając lepszą kartę cztery razy teraz trzeba będzie zarobić na raz. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Sebas
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Sporo miażdżenia Grubasa dziś. Ponoć nawet biorąc pod uwagę ceny komponentów, Valve zwyczajnie pojebało Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez drozdu7
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 6 godzin temu, suteq napisał(a):Ale ten sprzęt nie jest warty 4k i w tym problem. Dlatego ludzie mają opory przed wydaniem takich pieniędzy nawet raz na kilka lat.Steam Machinę nie.Ps6 w dniu premiery tak, a ja o ps6 pisałem.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. SOME Steam Machines have one 16GB DDR5 stick rather than two 8GB due to sourcing issues; single channel could cause performance penalty in some titleskisne
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 8 godzin temu, Soban napisał(a):Nie wiem kto to kupi poza jakimiś fanatycznymi akolitami gabena, więc sprzedaż to będzie pewnie jak legendarna ouya albo inna stadia.Ciekawe czy on kupi poza tym pięknie się zestarzało Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Patapon
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Chora akcja, nie wiem po co komu to. Cena pojebana, wydajność żałosna. Jak ktoś chce małego kompa to lepiej i taniej kupić laptopa z o wiele mocniejszymi bebechami, jedyny minus to kultura pracy. Oby mój Steam Deck OLED działał jak najdłużej bo tak opłacalnego sprzętu jakim był na swoją premierę już nie zobaczymy.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Na ten sprzęt nawet nie ma charakterystyki potencjalnej grupy graczy, którzy mogli by to kupić.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minutes ago, Patapon said:Ciekawe czy on kupi poza tym pięknie się zestarzałoKupi, tacy kupują wszystko jak leci.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mnie bardziej ciekawi kiedy przejdzie jakąś grę od początku do końca
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. A pamiętacie jak ludzie myśleli że Hal Life 3 będzie ekskluzywnym tytułem startowym Steam Machine do rywalizacji z GTA VI?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minutes ago, ASX said:A pamiętacie jak ludzie myśleli że Hal Life 3 będzie ekskluzywnym tytułem startowym Steam Machine do rywalizacji z GTA VI?Tylko naiwniacy. Po co Valve miałoby tracić czas i kasę na to?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No trzeba pamiętać by zainwestować w jakiś używany telewizor Full HD do tego potwora!
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 6k za śmieszny komputerek słabszy od PS5, nic o HL3 żeby zachęcić. Ładna odklejka pececiarzy
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 34 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Kupi, tacy kupują wszystko jak leci.Ciekawe czy znowu będzie płakał w internecie żeby mu się ludzie zrzucali na Steam Machine, jak kiedyś np. na Starlink i kilka innych rzeczy.
Opublikowano 54 minuty temu54 min Pierwszy raz z chęcią posłucham jego odklejki na przyszłym podcaście z UV.
Opublikowano 41 minut temu41 min Będzie "to złóżcie taniej podobnego pc". Dla valve ten sprzęt to nie jest być albo nie być, mają już i tak wystarczająco dużą bazę użytkowników steam, więc gejb nie będzie dopłacał do interesu i sprzedawał po kosztach.
Opublikowano 41 minut temu41 min Też czekam na ryslawa, bo obstawiał 600 dolarów i wątpił że przebija magiczne 1000 dolarów.
Opublikowano 24 minuty temu24 min Valve po prostu drugi raz trafiło na zły moment, imo mogli tego w ogóle nie wydawać, ale nakład będzie tak znikomy, że zejdą do samych kolekcjonerów, więc Valve i tak grosza zarobi, na popularność tego sprzętu mają wyjebane. Ważniejsze dla mnie i innych graczy to jak rozwinie się Steam OS i jak szybko zastąpi Windowsy.
Opublikowano 22 minuty temu22 min Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):Tylko naiwniacy. Po co Valve miałoby tracić czas i kasę na to?Nie wiem, może z tego samego powodu, dla którego postanowił wypuścić konsolę dla 1% graczy.