Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Dla mnie pass i na pewno nie kupię w takim razie PS6, jeszcze mnie tak nie posrało żeby zasysać digitale za 350zł, a pewnie i tu dokręcą śrubę z cenami, bo w sumie czemu nie? Pozostaje tylko PC, bo chyba nikt nie ma wątpliwości, że Microsoft i Nintendo pójdą w tym samym kierunku. Jakieś naprawdę dobre gierki (Residenty albo bangery pokroju Clair Obscur) będzie się kupować za pełną cenę u wujka Gabena, a tak to pewnie reszta z torrentów i jakoś się ten gayming będzie kulać dalej.

Edytowane przez Josh

• Odpowiedzi 27,5 tys.
  • Wyświetleń 2,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

2 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Co teraz poczna paczkomatowcy wyścigowcy

No właśnie drozdu, powiedz nam )

Opublikowano
19 minut temu, pawelgr5 napisał(a):

Ale oni oglosili ze tylko 1st party bedzie digital a nie cala branza.

nie 1st party tylko wszystko na Playstation cyfra-only. Po prostu pudełek PS6 nie będzie.

Opublikowano

Pierwsze objawy cyfrowych pre-orderow gta6 ktorymi sony sie zachłysneło. Powiedzcie mi ze tak nie jest? CoolStoryBro

Opublikowano
4 minuty temu, krzysiek923 napisał(a):

mhm, na pewno tak zrobisz )

Pa Tera Meme - Pa tera - Discover & Share GIFs

Opublikowano
5 minutes ago, jimmy said:

Nie no, kolekcjonerskie releasy od LRG i innych dalej będą wychodzić tak jak winyle. Problemem będzie wyjebana w kosmos cena. Ale to i tak nic w obliczu tego co się teraz stanie z cenami cyfry.

A na czym odpalisz te releasy od LRG? Na pewno nie na PS6.

Opublikowano
Teraz, MEVEK napisał(a):

Pierwsze objawy cyfrowych pre-orderow gta6 ktorymi sony sie zachłysneło. Powiedzcie mi ze tak nie jest? CoolStoryBro

Oczywiście, że tak. We Francji ponad 60% gier kupowanych na ps5 to gry w pudełkach a niecale 40% to cyfra. Pierdolą, że to są preferencje graczy. No to zobaczymy.

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał(a):

na limitowanym pendrajwie

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

racja. To nie będzie mieć racji bytu. Może pociągną jakieś cross-geny na PS5 a potem to już krzyżyk na drogę

Opublikowano

Masakra, teraz to będą eleganckie ceny na stare gry, a ja narzekałem na te 30$. Jeśli będę chciał korzystać ze starszych gierek na płytach będę musiał trzymać PS5 a do nowszych PS6. Jak nie zaskoczą mega pozytywnie z PS6 to szykuje im się powtórka z początków PS3.

Opublikowano
Teraz, wojtas011 napisał(a):

na limitowanym pendrajwie

Zapomnij na PS5 nawet save z gry tam nie wrzucisz co dopiero grę.

Opublikowano
9 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Ten jebany Xbox ubił rynek fizyków!!

A wszystko rozpoczął Steam wiele lat temu pierwszy ubijając rynek fizyków na PC :/ Konsole były kwestią czasu :( Jak ja żałuję, że pozbyłem się kolekcji BIG BOXÓW i jak ładnie one wyglądały na półce :/

Opublikowano
3 minuty temu, pawelgr5 napisał(a):

Trzymasz sie tam @kanabis ? Jakis plan B dla Wiktorgames?

Słabo. Myslalem ze to jednak troche bardziej stopniowo bedzie sie zmienialo.

A nie zamykamy fabryke 1 stycznia i spierdalajta

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał(a):

No właśnie drozdu, powiedz nam )

Koleżko ja na Xboxie już dawno w cyfrowym świecie i mogę wziąć nowe Halo czy Beast of Reincarnation za 150 zł. Także chłopaki soniaki też pewnie będą tak mieli nie?

Opublikowano

Powodzenia chłopaki xD

Opublikowano
9 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Na 100% nie będzie napędu w PS6 nawet do dokupienia w obliczu tego newsa. Nie będą projektować konsoli dla paru osób chcących odpalać płyty we wstecznej.

Szkoda bo mam sporo jeszcze do ogrania. Teraz chciałem kupić Death Starnding 2. Nowa w folii 169zł psn 339zł więc cyfra będzie nas nieźle ciągnąć po kieszeni.

Opublikowano
1 minutę temu, Atherius napisał(a):

Sonka chyba zrobiła dobrze tym ruchem gejbenowi i jego sm w perspektywie kolejnych lat.

Akurat Steam Machine był DOA na samym początku, gdy się okazało, że Valve przez atrakcyjną cenę dla tego "console killera" ma na myśli 800 USD (i to mówimy dosłownie o chwili przed kryzysem RAM/SSD) xd

Sama wiadomość druzgocąca, chociaż nieunikniona. Pozostaje liczyć na to, że np. inicjatywa GOGa z games preservation stanie się standardem (a przynajmniej świetną kartą przetargową), a nie jakieś gównolicencje na wypożyczenie, jak u reszty konkurencji.

Opublikowano

Że pudełka znikną wiedzieli wszyscy, szok że to już teraz. Osobiście liczyłem na PS6 z napędem.

To teraz co? Konsola bez napędu 4999zl i edycja GTA6 pod PS6 za 499zl? Powodzenia.

Ciekawi mnie jakie ceny beda w PSstore.

Opublikowano

Są dwa scenariusze, albo nadejdzie kryzys w branży gier wideo (konsolowych) albo jak zwykle gracze i youtuberzy postękają, a później wypną dupę po cyfrowe edycje Deluxe i karuzela będzie się kręcić dalej. Stawiam na ten drugi scenariusz.

Opublikowano

Ale dalej będziecie kręcić fikoły o bastionie konsolowosci, tożsamości itp ? Czy kolejna mela na twarz nic nie robi i potrzebujecie mocniejszego bodźca?

Opublikowano

Dla mnie pirat czy licencja na wypożyczenie cyfrowe gry to to samo praktycznie, na legalu wygodniej ale to też nie zawsze.

Pełno gier kupowałem w pudłach i nie grałem do kolekcji albo na później

Na pewno nie kupie cyfrówek żeby mieć ikonkę za 359 ceból facepalm

Zatoczę pełne koło i będzie powrót pirate

Opublikowano

sony was nie potrzebuje, wystarczy, ze co rok im w psn store zejdzie ea fc, cod, madden, nba i wwe