Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

God of War: Ragnarok

Featured Replies

Opublikowano

Pytanko mam czy wersja ps4 ma bezpłatną łatkę do ps5. Bo na black wyskoczyła mi w fajnej cenie

https://www.proshop.pl/Gry/God-of-War-Ragnaroek-Sony-PlayStation-4-Akcja/3091435?utm_source=awin&utm_medium=affiliate&utm_campaign=163428&sv1=affiliate&sv_campaign_id=163428&awc=21730_1700837876_6ca1f36862f1819d00f8463ac917fc03

ale jak trzeba zapłacić za update do PS5 to lepiej od razu kupić taką wersję bo wyjdzie na to samo.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 258,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W sumie standardowo: do tematu w Graczpospolitej nie każdy zagląda, a może kogoś zainteresuje.   God of War: Ragnarok [PS5] Mocno ogólnie, bez Spoilerów, nawet screeny z początku przygo

• U mnie jeszcze więcej

• tak czytam w swoim zeszyciku walenia w chu ja w robocie i widze, ze dawno nie bylo sraczki.   rano za telefon do szefa i lecimy do midgardu.

Opublikowano
30 minut temu, mario10 napisał:

Pytanko mam czy wersja ps4 ma bezpłatną łatkę do ps5

W ogóle nie ma chyba, na bank nie ma darmowej.

Opublikowano

Dzięki bo bym się naciął. W podobnej cenie czyli 125 + update za 10$ jest teraz w sprzedaży więc jak już to taką wersję od razu kupię dla ps5.

Opublikowano

Wszystkie gry Sony od Forbidden West (ostatni darmowy) mają już tę ścieżkę że 10$ za upgrejd piękny kawalerze. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale ze Kratos będzie cisnal bekę z  dlugosci singla w CoDzie to się nie spodziewałem 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Czyli jakiś tryb roguelike bez gówniaka? Fajnie, że za darmo.

Opublikowano
1 godzinę temu, Square napisał:

Czyli jakiś tryb roguelike bez gówniaka? Fajnie, że za darmo.

Obstawiam coś w rodzaju powtarzalnego proving grounds z lekką posypką fabuły skoro tak nagle i na już wychodzi. Niemniej fajnie, że coś dostaniemy do ragnaroka nawet jeżeli to nie jest pełnoprawne, fabularne dlc. 

Opublikowano

Teraz do każdej gry Sony będą dodawać tryb rougelite :jim:

Opublikowano

Podobno trochę fabuły w tym będzie i ma to być epilog do Ragnaroka. A jak jeszcze rozgrywka będzie w porządku, plus za darmo, to raczej nie ma co narzekać. Chociaż wiadomo, że sporo osób oczekiwało większego samodzielnego dodatku w stylu Uncharted The Lost Legacy czy też Spider-Man Miles Morales.

Opublikowano
52 minuty temu, SlimShady napisał:

Epilog w formie rogalika? Jakoś tego nie widzę.

Całkowicie realne, wystarczy przypomnieć sobie fabularne wątki w dodatku wieża syzyfa w Returnalu.

Wystarczy że np. pewne kamienie milowe będą powiązane ze scenkami.

Rogalik nie oznacza braku progresji.

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano

Tylko, że Returnal jako całość jest rogalem, a tutaj robią jakieś dziwne eksperymenty w zupełnie innej grze, albo w zasadzie może tylko udają(bo darmowe), a znaczenie będzie miało najwyżej marginalne. Takie rzeczy, to się nadają jako oddzielny tryb, a nie domknięcie dylogii.

Opublikowano

No ja to odbieram jako dodatkowy tryb wzbogacony o epilog.

Nie wiem skąd wątpliwości czy to się uda, to nie jakaś firma krzak.

Opublikowano

Za darmo to każdy zainteresowany sam się przekona co to im wyszło (poza paczkomatowcami :bella:) Ja chętnie wrócę do gierki. 

Opublikowano
10 minut temu, Szymek napisał:

To DLC będzie miało premierę o pólnocy?

Available starting 9 AM Pacific Standard Time, December 12, 2023.

Opublikowano
W dniu 9.12.2023 o 08:24, Square napisał:

15 milionów było 19 listopada.

Trochę więcej o tym DLC https://blog.playstation.com/2023/12/07/god-of-war-ragnarok-valhalla-dlc-revealed-coming-december-12/

Pierwszy nagłówek miał "repayable" pierwotnie, dopiero później poprawili na "replayable" :dynia:

Czyli na koniec jakiś epilog będzie? 

Trochę to przypomina dodatek do Returnala.