Opublikowano 7 godzin temu7 godz. będzie nowy trailer czy nie chcą odciągnąć uwagi od składania pre orderow w pstore?czy graczdari coś wspominał?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 3 godziny temu, Czoperrr napisał(a):I tak mnie dziwi ten płacz tutaj na cenę Ultimate jak byle gówno kupujecie w wersjach Deluxe za tyle Tak bardzo to. Mnóstwo gier wychodzi obecnie w jakiś edycjach po 100 dolarów z jakimiś śmieciami jako skórki na broń i nie widziałem jakoś takiej spiny z tego powodu.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No to jak w grudniu "normalna" edycja z płytą, to kryzys odwołany, jakoś się przeżyje te parę tygodni, a później idealnie dłuższe wolne #cope2 godziny temu, Czoperrr napisał(a):2011 było 15 lat temu i to gra z PS3, inne czasy.Przecież odnosiłem się do cytatu o grach i patchach z PS3 właśnie.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Współczuje sklepom, które się będą bawić w te preordery. Przecież to bedzie armageddon negatywnych opinii, reklamacji i maili z pretensjami, że nia ma płyty.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. kto wytrzyma do grudnia? na pewno nie ja. chciałbym to na płycie i double dip bardzo prawdopodobny..
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 1 minutę temu, nero2082 napisał(a):kto wytrzyma do grudnia? na pewno nie ja. chciałbym to na płycie i double dip bardzo prawdopodobny..Widać już efekty tej strategii, jak sprzedać graczykom ten sam produkt dwa razy
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ludzie dowiedzą się dopiero po fakcie, będzie ciężki gnój, tego można być pewnym. Już lepsza opcja by była, że wjeżdża cyfra, a po miesiącu fizyk, czy nawet tam kilku. Taka praktyka już jest grana od jakiegoś czasu.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 10 minut temu, Shen napisał(a):Widać już efekty tej strategii, jak sprzedać graczykom ten sam produkt dwa razyczęsto wymieniam się grami ze znajomymi, kodem w pudełku się nie wymienię chciałbym być alternatywnym rebelem co pieprzy system i Straussa, przy każdej innej grze bym poczekał ale przy potencjalnej Game Of The Forever nawet się nie łudzę
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 100 dolanów edycja ultimate, potem zobaczycie wydadzą osobno Online za kolejne 60 xD
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. day1 upodlenie cyfrą a płyta do kolekcji w stosownym czasie i cenie. Najważniejsze żeby była, to się nie godzi żeby mesjasz nie stanął na półce obok reszty gier z serii
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 30 minut temu, Ukukuki napisał(a):I w grudniu fizyk i wyjdzie 240 dolców xd
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jak dobrze, że nie mam ciśnienia na ten tytuł. Druga połowa roku to mnóstwo świetnych giereczek do ogrania więc mogę sobie poczekać (o ile faktycznie będzie wersja na płycie).
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 397zł w Mediamarkt za standard edition, nieźlehttps://mediamarkt.pl/pl/product/_gra-ps5-cenega-grand-theft-auto-vi-1506191.html Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez nero2082
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Szczerze to spodziewałem się cyfrówki w sklepiku bardziej na poziomie 379 albo 389 a tutaj 349. Ale te pudełkowe za prawie 4 paki to komedia jest xd
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 7 minut temu, Ins napisał(a):Jak dobrze, że nie mam ciśnienia na ten tytuł. Druga połowa roku to mnóstwo świetnych giereczek do ogrania więc mogę sobie poczekać (o ile faktycznie będzie wersja na płycie).
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Teraz, suteq napisał(a):Ale te pudełkowe za prawie 4 paki to komedia jest xdW.koncu cyfra tańsza, tak jak miało być.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No cóż, nie ma innego wyjścia, biorę Ultimate, bo chcę mieć pełne doznanie tej gry. Nigdy wersji "ulepszonych" nie kupowałem i pewnie już nie kupię, ale dla GTA trzeba zrobić wyjątek. Co do rewelacji pudełkowych - i tak (ze względu na czas) planowałem cyfrówkę - natomiast szkoda, że tak wyszło. Ubijają w ten sposób rynek wtórny i oby inni deweloperzy nie poszli tą drogą.