Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 6 godzin temu, II KoBik II napisał(a):I tak dostanie za free jak reszta oszołomów na yt ale będą wielce oburzeni. Siedzą jak pizdy z tymi kamerkami, hajs zbierają za pierdolenie kocopołów a ci sami ludzie im donejtują żeby utrzymać tych jebanych nierobów. No kurwa R* takie złe a te zjeby nie są lepsze. Moralizatorzy kurwa jego mać.Czyli żaden milioner nie ma prawa wypowiedzieć się na temat problemów dotyczących pieniędzy bo ich problem nie dotyczy? Taka opinia asmongolda jest o wiele więcej warta niż twoja bo ogląda go dużo ludzi i jest większa szansa na naprawienie danego problemu.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Odpowiedziałeś sam sobie. A ten caly asmon to tez mi koło pyty lata. Ale wiem że ludzie potrzebują słuchać innych żeby wiedzieli jak mają myśleć.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 31 minut temu, tlas napisał(a):mam wrażenie, że ludzie próbują wyciągaćDokładnie, jebać Zełeńskiego.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 12 minut temu, II KoBik II napisał(a):A ten caly asmon to tez mi koło pyty lata.Innymi slowy ryra cie to.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Brakuje do kompletu jeszcze takiej informacji:W związku z dużym zainteresowaniem naszą grą i chęcią docenienia osób, które zakupiły nasz produkt długo przed premierą, chcemy zapeniwć im bezproblemowy dostęp do naszego produktu w dniu premiery. Pragniemy poinfromwać, że na dzień przed i dzień po premierze gry nie będzie można kupić sklepach PSN i MS store. P.S. Jednak wersji cyfrowej może zabranąć
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 30 minut temu, Pix napisał(a):PPE i graczdari - nasza duma narodowa trafił z brakiem fizycznego wydania, także ja mu wierze tym razem i lepiej żeby miał rację :)
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 minutę temu, OldMuffin napisał(a):Bez kitu, po co ludzie preorderują cyfrę? xdbo się cyfryt kończy na świecie i dla nich zabraknie
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 14 minut temu, OldMuffin napisał(a):Bez kitu, po co ludzie preorderują cyfrę? xdŻeby hajsu na grę nie przepi'erdolić na chleb
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 3 hours ago, LukeSpidey said:Ale gracze to jednak są ameby. Gra w wersji fizycznej kosztuje prawie 400 zł, cyfrowej 350 zł, a jeden i drugi wchodzą do tematu i piszą, że myśleli, że będzie drożej i nie jest tak źle. No ku.rwa jest.Pełna wersja GTAVI kosztuje prawie 430 zł i to jest cena za cały produkt i wygląda na to, że na naszych oczach Rockstar zaczyna kreować nowy standard w branży. Niestety gra się sprzeda jak poyebana i pozostali wydawcy zobaczą, że tak można i tak będą robić.GTA Vi to anomalia. Srednia cena transakcyjna na grach spada Anegdotycznie u mnie:Gry na starcie w wiekszosci przypadkow z problemami, dlc do singleplayer rozciagniete na kilkanascie msc. W wiekszosci przypadkow wole przeczekac faze wzrostowa gry I pograc w kompletny produkt. Aktualnie oram nightreign I sw:outlaws (ktory mial tragiczna premiere a teraz to takie 7/10 do wyrwania za 100 pln)
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, Chewie napisał(a):Czyli żaden milioner nie ma prawa wypowiedzieć się na temat problemów dotyczących pieniędzy bo ich problem nie dotyczy? Taka opinia asmongolda jest o wiele więcej warta niż twoja bo ogląda go dużo ludzi i jest większa szansa na naprawienie danego problemu.No nie, trzymajcie mnie. Że latasz ze wścieklizną po całym forum i na każdym kroku desperacko próbujesz wybielać swojego pana Asmonśmiecia to jedno, ale żeby pisać jakieś bzdury, że opinia naszego człowieka, użytkownika psxextreme.info waży mniej niż opinia gościa, którego pracą jest dosłownie... manipulowanie i wpływanie na światopogląd innych? WHAT? Stary, czy twój umysł jest jeszcze w stanie wygenerować jakąkolwiek refleksję, czy już na zawsze usunęli ci możliwość samodzielnego myślenia? No offence, bo zawsze staram się podchodzić do tematu na spokojnie, ale już któryś raz widzę sytuację, że na wzmiankę o tym streamerze odpala ci się syndrom oblężonej twierdzy i wymyślasz jakieś brednie. Nadal czekam na tę listę gierek indie, które rzekomo wypromował Asmongold. W growym szambie ochoczo o nich pisałeś i jak zlapałem cię za rękę i poprosiłem o tytuły, to schowałeś głowę w piasek, więc może teraz się uda?A @II KoBik II spokojnie, ja i zapewne wielu innych użytkowników dużo bardziej szanujemy twoją opinię niż opinię jakiegoś opłacanego ekstremisty.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 37 minut temu, OldMuffin napisał(a):Bez kitu, po co ludzie preorderują cyfrę? xdNp. dla bonusów za ten preorder??? Albo żeby czuć większy hajpik na grę? Albo mają obecnie fundusze, a potem mogą mieć wydatki? Ale bardziej raczej dla bonusów.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 9 minut temu, Xabi napisał(a):No nie, trzymajcie mnie. Że latasz ze wścieklizną po całym forum i na każdym kroku desperacko próbujesz wybielać swojego pana Asmonśmiecia to jedno, ale żeby pisać jakieś bzdury, że opinia naszego człowieka, użytkownika psxextreme.info waży mniej niż opinia gościa, którego pracą jest dosłownie... manipulowanie i wpływanie na światopogląd innych? WHAT?No już nie przesadzajmy, że opinia każdego tutaj się jakoś bardzo liczy, tylko dlatego, że jest forumowiczem. KoBik napisał kiedyś o jakiejś grze więcej niż trzy zdania? Albo nasz spec od generowania opinii poprzez chat GPT? To już chyba wolę zdanie Asmona.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 50 minut temu, OldMuffin napisał(a):Bez kitu, po co ludzie preorderują cyfrę? xdżeby w listopadowym natłoku premier nie zapomnieć że GTA6 wychodzi
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Oj nie dadzą o sobie zapomnieć, takie serwisy typu ppe będa mieć po 6 newsów dziennie do listopada na temat GTAVI
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 11 minut temu, Xabi napisał(a):No nie, trzymajcie mnie. Że latasz ze wścieklizną po całym forum i na każdym kroku desperacko próbujesz wybielać swojego pana Asmonśmiecia to jedno, ale żeby pisać jakieś bzdury, że opinia naszego człowieka, użytkownika psxextreme.info waży mniej niż opinia gościa, którego pracą jest dosłownie... manipulowanie i wpływanie na światopogląd innych? WHAT? Stary, czy twój umysł jest jeszcze w stanie wygenerować jakąkolwiek refleksję, czy już na zawsze usunęli ci możliwość samodzielnego myślenia? No offence, bo zawsze staram się podchodzić do tematu na spokojnie, ale już któryś raz widzę sytuację, że na wzmiankę o tym streamerze odpala ci się syndrom oblężonej twierdzy i wymyślasz jakieś brednie. Nadal czekam na tę listę gierek indie, które rzekomo wypromował Asmongold. W growym szambie ochoczo o nich pisałeś i jak zlapałem cię za rękę i poprosiłem o tytuły, to schowałeś głowę w piasek, więc może teraz się uda?A @II KoBik II spokojnie, ja i zapewne wielu innych użytkowników dużo bardziej szanujemy twoją opinię niż opinię jakiegoś opłacanego ekstremisty.To Ty pisałeś brednie dlatego musiałem sprostować fakty i nie, nie jestem jego żadnym obrońcom bo często się z nim nie zgadzam. Nie wiem jak niskie trzeba mieć IQ, żeby nie skumać tego że ktoś kto ma milionowe wyświetlenia po prostu może więcej zmienić w danym temacie niż ktoś na forum, nie chodziło o uwłaczanie komuś z foruma. Fajnie, że olałeś argument o organizacji OTK i ich streamach charytatywnych oraz OTK Expo czyli pokazów gier indie właśnie. Są też wydawcami pod szyldem Mad Mushroom. Dawno go nie oglądałem ale widzę na kanale, że ostatnio grał w Cursemark wydanego przez MM. Także kolejny twój argument z dupy. Wygląda na to, że ty masz na jego punkcie obsesję że musisz o tym pisać nawet w temacie o GTA. Z mojej strony EOT, elo.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 43 minuty temu, Rozi napisał(a):Np. dla bonusów za ten preorder??? Albo żeby czuć większy hajpik na grę? Albo mają obecnie fundusze, a potem mogą mieć wydatki? Ale bardziej raczej dla bonusów.Wirtualne dodatki do wirtualnego wydania gry, które powinny być jej integralną częścią są warte zeszmacania się najgorszemu wydawcy za 100$ 5 miesiecy przed premierą
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 41 minut temu, Rozi napisał(a):Np. dla bonusów za ten preorder??? Albo żeby czuć większy hajpik na grę? Albo mają obecnie fundusze, a potem mogą mieć wydatki? Ale bardziej raczej dla bonusów.Chyba jestem uprzywilejowany, bo to "teraz mam fundusze, a potem mogę nie mieć wydatki" to brzmi dla mnie tak bardzo niedorzecznie. Wiem, że ludzie tak mają, że ich świerzbi jak jakieś pieniądze zostały. Albo jeszcze by żona wydała na buty dla dzieci, a tak powiem, że nie mam to nie wyda? Ale to jest taki stan myślenia z którego trzeba uciekać. Może się ma słabszy okres w życiu i ciężko z hajsem, ale wtedy tym bardziej wypieprzanie kilku stów na cyfrową gierkę jest bez sensu. Nie preorderuję, ale jakbym miał to tylko dlatego że "zdecydowane, nie trzeba o tym myśleć". I to byłby jedyny argument :). Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Kangus
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Czekałem w sumie na to gta, ale jak tak czytam ten temat od kilku dni to już mnie zaczęła wkurwiać cała ta otoczka, a to dopiero preordery
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No nie ma racjonalnego wytłumaczenia na preorderowanie cyfrowej gry, to raczej kwestia emocji, hajpu jakie u niektórych wzbudza jakiś tytuł. Ktoś kto tego nie czuje tego nie zrozumie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 minuty temu, rafanus2 napisał(a):Czekałem w sumie na to gta, ale jak tak czytam ten temat od kilku dni to już mnie zaczęła wkurwiać cała ta otoczka, a to dopiero preordery Poczekaj po trailerze z gameplayem xd1 minutę temu, ASX napisał(a):No nie ma racjonalnego wytłumaczenia na preorderowanie cyfrowej gry, to raczej kwestia emocji, hajpu jakie u niektórych wzbudza jakiś tytuł. Ktoś kto tego nie czuje tego nie zrozumie.Ale oczywiście jest już gierkowy kociołek. Jak możesz nie brać gierki tysiąclecia! Jak można preorderowac dzisiaj juz! A do premiery jeszcze trochę zostało ;)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja nieraz bym chciał zapreorderować i żeby mi zabrało kasę i zamroziło bo akurat mam na koncie coś to Microsoft nie ściąga pieniądzy od razu tylko przed samą premierą
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 minutes ago, rafanus2 said:Czekałem w sumie na to gta, ale jak tak czytam ten temat od kilku dni to już mnie zaczęła wkurwiać cała ta otoczka, a to dopiero preordery Ja nie czekam ale lubię poczytać temat.Te zawroty akcji, tłumaczenia się dlaczego ktoś wydał własne zarobione pieniądze na grę Prokuratorzy forumowi, którzy podważają każda decyzję.i wisienka na torcie klauny już wiesz od kogo