Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Nie wiem kto to kupi poza jakimiś fanatycznymi akolitami gabena, więc sprzedaż to będzie pewnie jak legendarna ouya albo inna stadia.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 20 minut temu, Czezare napisał(a):Miałem, mam i będę miał centralnie w pompce tego Steam Machine, ale już teraz przerażenie mnie bierze i zimny pot oblewa ile sobie Sony zaśpiewa za PS6Niech będzie 3699/3999/4199zlI co? Co ile kupujesz konsole? Rozbij to na lata. Nie kumam tego toku myślenia. Zarobki do góry, wszystko do góry, a gracza chcą konsole za 2k kupić xD Sprzęt kupić to najmniejszy problem i wydanie 4 tysięcy raz na kilka lat nie powinno stanowić problemu. Ja bym się martwił czy będzie napęd i gry na płytach. Jak tego zabraknie, to dopiero ceny cyfry odpłyną.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 2 hours ago, drozdu7 said:Nie daj Boże by wyfrunęła specyfikacja ps6 czy Helixa w międzyczasie."Most likely 24GB for PS6 Handheld, 30GB for PS6 console and 36GB for Xbox Magnus"To ostatnie już chyba nierealne, Asia the Destroyer mówiła że trzeba ciąć koszty.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 12 minut temu, iluck85 napisał(a):Niech będzie 3699/3999/4199zlI co?Jak bedzie taki lineup jak obecnie to mam to w pompce. Musiałoby byc ponizej 3k z napędem zebym rozważył. A nie zdziwie się jak wszystkie ceny dałeś za niskie.3 minuty temu, opTa napisał(a):"Most likely 24GB for PS6 Handheld, 30GB for PS6 console and 36GB for Xbox Magnus"To ostatnie już chyba nierealne, Asia the Destroyer mówiła że trzeba ciąć koszty.IMHO nic z tego nie jest realne. Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez Kangus
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Godzinę temu, iluck85 napisał(a):Niech będzie 3699/3999/4199zlI co? Co ile kupujesz konsole? Rozbij to na lata.Nie kumam tego toku myślenia. Zarobki do góry, wszystko do góry, a gracza chcą konsole za 2k kupić xDSprzęt kupić to najmniejszy problem i wydanie 4 tysięcy raz na kilka lat nie powinno stanowić problemu. Ja bym się martwił czy będzie napęd i gry na płytach. Jak tego zabraknie, to dopiero ceny cyfry odpłyną.Ale ten sprzęt nie jest warty 4k i w tym problem. Dlatego ludzie mają opory przed wydaniem takich pieniędzy nawet raz na kilka lat.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ale co tu rozbijać na lata jak się tu dostaje przeterminowany sprzęt. Sprzęt za 5 koła który nie daje rady 6 letnim konsolom, no faktycznie zajebista inwestycja Niech dalej kręcą śrubę w ai szambie, graczyk jest w stanie poświęcić rozum dla zapachu nowiutkiego plastiku Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez Bartolinsky
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Zaporowa cena oczywiście łatwa do przewidzenia już od momentu zapowiedzi. To samo czeka nowego xboxa o czym wielokrotnie wspominałem.Wszystkie płaczki na ai nie są jeszcze gotowe na fakt, ze ceny sprzed boomu nie wrócą nigdy bo dodatkowo zwolnił postęp technologiczny i to co się wcześniej zarabiało sprzedając lepszą kartę cztery razy teraz trzeba będzie zarobić na raz. Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez Sebas
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Sporo miażdżenia Grubasa dziś. Ponoć nawet biorąc pod uwagę ceny komponentów, Valve zwyczajnie pojebało Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez drozdu7
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 6 godzin temu, suteq napisał(a):Ale ten sprzęt nie jest warty 4k i w tym problem. Dlatego ludzie mają opory przed wydaniem takich pieniędzy nawet raz na kilka lat.Steam Machinę nie.Ps6 w dniu premiery tak, a ja o ps6 pisałem.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. SOME Steam Machines have one 16GB DDR5 stick rather than two 8GB due to sourcing issues; single channel could cause performance penalty in some titleskisne
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 8 godzin temu, Soban napisał(a):Nie wiem kto to kupi poza jakimiś fanatycznymi akolitami gabena, więc sprzedaż to będzie pewnie jak legendarna ouya albo inna stadia.Ciekawe czy on kupi poza tym pięknie się zestarzało Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Patapon
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Chora akcja, nie wiem po co komu to. Cena pojebana, wydajność żałosna. Jak ktoś chce małego kompa to lepiej i taniej kupić laptopa z o wiele mocniejszymi bebechami, jedyny minus to kultura pracy. Oby mój Steam Deck OLED działał jak najdłużej bo tak opłacalnego sprzętu jakim był na swoją premierę już nie zobaczymy.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Na ten sprzęt nawet nie ma charakterystyki potencjalnej grupy graczy, którzy mogli by to kupić.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 2 minutes ago, Patapon said:Ciekawe czy on kupi poza tym pięknie się zestarzałoKupi, tacy kupują wszystko jak leci.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Mnie bardziej ciekawi kiedy przejdzie jakąś grę od początku do końca
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. A pamiętacie jak ludzie myśleli że Hal Life 3 będzie ekskluzywnym tytułem startowym Steam Machine do rywalizacji z GTA VI?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 2 minutes ago, ASX said:A pamiętacie jak ludzie myśleli że Hal Life 3 będzie ekskluzywnym tytułem startowym Steam Machine do rywalizacji z GTA VI?Tylko naiwniacy. Po co Valve miałoby tracić czas i kasę na to?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No trzeba pamiętać by zainwestować w jakiś używany telewizor Full HD do tego potwora!
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 6k za śmieszny komputerek słabszy od PS5, nic o HL3 żeby zachęcić. Ładna odklejka pececiarzy
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 34 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Kupi, tacy kupują wszystko jak leci.Ciekawe czy znowu będzie płakał w internecie żeby mu się ludzie zrzucali na Steam Machine, jak kiedyś np. na Starlink i kilka innych rzeczy.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Pierwszy raz z chęcią posłucham jego odklejki na przyszłym podcaście z UV.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Będzie "to złóżcie taniej podobnego pc". Dla valve ten sprzęt to nie jest być albo nie być, mają już i tak wystarczająco dużą bazę użytkowników steam, więc gejb nie będzie dopłacał do interesu i sprzedawał po kosztach.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Też czekam na ryslawa, bo obstawiał 600 dolarów i wątpił że przebija magiczne 1000 dolarów.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Valve po prostu drugi raz trafiło na zły moment, imo mogli tego w ogóle nie wydawać, ale nakład będzie tak znikomy, że zejdą do samych kolekcjonerów, więc Valve i tak grosza zarobi, na popularność tego sprzętu mają wyjebane. Ważniejsze dla mnie i innych graczy to jak rozwinie się Steam OS i jak szybko zastąpi Windowsy.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):Tylko naiwniacy. Po co Valve miałoby tracić czas i kasę na to?Nie wiem, może z tego samego powodu, dla którego postanowił wypuścić konsolę dla 1% graczy.