Opublikowano 27 października 20231 r Nie pamiętam, kiedy ostatnio miałem coś na premierę. W sosie cebulowym smakuje oczywiście lepiej, wysoka piątka dla kolegów z forumowego Discorda za polecenie turystyki zakupowej
Opublikowano 28 października 20231 r Gier cyfrowych kupionych liczę na dwóch palcach. A na premierę to 1 raz. Tzn premiera z lekką obsuwą, bo forumowe posty namówiły.
Opublikowano 29 października 20231 r Żeby nie było, że sam Alan Wake na stronie: Fajny Gundam z cyklu "nie umiem grać w bijatyki". Jak tylko w tutorialu widzę słowo "cancel" w odniesieniu do jakiegoś ruchu, dasha, czy combosa, to już mój mózg nie ogarnia, o palcach nie wspominając. Ale i tak fajnie się klepie. Naprawdę porządna i dopracowana młócka. Ma nawet pokaźną scenę turniejową. Ale ja się ograniczam do casualowego "gundumb goes brrrrrr". Jak by ktoś był ciekaw, to w promce jest jedna z poprzednich odsłon serii - Gundam Versus za 17zł. Hot Pursuit kupiłem licząc na coś w stylu Burnouta. No i nie do końca tego się spodziewałem, ale i tak fajna arcade'owa ścigałka z lekką rozwałką. Czuć klimat starych Burnoutów od Criterion, ale to mimo wszystko nie to samo. Do pogrania od czasu do czasu.
Opublikowano 29 października 20231 r Bo Hot Pursuit to jest coś w stylu Burnouta - trójki (Takedown) konkretnie. Most Wanted to z kolei Burnout Paradise 2. No ale żeby utrzymać natężenie Alanów na stronie: A tutaj przegapiłem pudełko na ULTIMIE, więc póki co cyfra. Kolekcja MGS wleci kiedyś po taniości, a w zamian gierka, która z tych staroci kręci bekę:
Opublikowano 29 października 20231 r Godzinę temu, Suavek napisał: Hot Pursuit kupiłem licząc na coś w stylu Burnouta. No i nie do końca tego się spodziewałem, ale i tak fajna arcade'owa ścigałka z lekką rozwałką. Czuć klimat starych Burnoutów od Criterion, ale to mimo wszystko nie to samo. Do pogrania od czasu do czasu. Hot Pursuit to coś między Burnoutem a Driveclubem/PGR. Arcade'ówka ale z wyczuwalną masą samochodów i różnicami w ich prowadzeniu. Trzeba wcześniej reagować na to co się dzieje na ekranie bo auta nie są tak zwrotne i doklejone do podłoża ale przez to że jest trudniej to po jakimś czasie satysfakcja z jazdy jest większa niż w Burnoutach.
Opublikowano 29 października 20231 r Jakoś mnie ominął ten Hot Pursuit, ale wygląda jak Rivals z 2014 (a raczej Rivals wygląda jak HP).
Opublikowano 29 października 20231 r Godzinę temu, Wredny napisał: Bo Hot Pursuit to jest coś w stylu Burnouta - trójki (Takedown) konkretnie. Most Wanted to z kolei Burnout Paradise 2. No ale żeby utrzymać natężenie Alanów na stronie: A tutaj przegapiłem pudełko na ULTIMIE, więc póki co cyfra. Kolekcja MGS wleci kiedyś po taniości, a w zamian gierka, która z tych staroci kręci bekę: Unmetal genialny. Czekam na twoje wrażenia
Opublikowano 30 października 20231 r Podtrzymuję combo Alana. Moja pierwsza cyfra w wersji Deluxe na premierę i chyba w ogóle pierwsza gra AAA w cyfrze day 1.
Opublikowano 30 października 20231 r Remedy combo. Jedno do grania na 65 calach, drugie do przenośnego grania jak telewizor będzie zajęty
Opublikowano 18 listopada 20231 r Po wpisie @smoo w temacie o trofeach wziąłem jedynkę na próbę. Jak podejdzie to na następnym promo wleci dwójka do coopa online.
Opublikowano 19 listopada 20231 r Mam co prawda pudełko, ale stwierdziłem, że wygodnie jest posiadać wersję cyfrową
Opublikowano 19 listopada 20231 r za 12 zł split/second na x360, ale działa na XS i max payne 1 za 30parę złotych, z classica, ale działa na XS kupuję starocia z trzech generacji na tym małym xboxie series s
Opublikowano 19 listopada 20231 r No broni nie można było zmienić (brak przypisanego klawisza)i odwrócone osie były… ale na ps4 też kupiłem kiedyś wersję z ps2:/ tylko nie przypominam sobie żeby sterowanie było do bani. Zobaczymy. Wolę dziś takiego Maxa niż odpalać taką starą grę na steam.
Opublikowano 20 listopada 20231 r W mp1 jest sterowanie prawa gałka w 8 kierunkach, dlatego odpadłem bo żeby gościa trafić trzeba najpierw ruszyć dwa razy, np. trochę w lewo i w górę dopiero. Jakby się kurwa w jebane statki grało.
Opublikowano 20 listopada 20231 r Mnie ciekawi jak oni wpadli na to rozwiązanie, pograłem wtedy jeszcze na pierwszym xboxie 30 minut i podziękowałem.
Opublikowano 22 listopada 20231 r 4 godziny temu, LukeSpidey napisał: Najpierw jednak przeczytam książkę. Książka jest mocno związana z grą? Znaczy czy jest wiele wątków, które mocno podkreślają ich wydźwięk znając lore pierwowzoru?
Opublikowano 22 listopada 20231 r Z tego, co słyszałem to lepiej książkę znać, niż nie znać przed przystąpieniem do gry.
Opublikowano 27 listopada 20231 r Cyfrowy zakup growy? Ostatni, i to w miarę szczęśliwy i udany? Pomyślmy... kupna konkretnych, za określoną kwotę gier, czy to w cenie regularnej, czy to w promce Black Friday na PS Store czy na Androida z Google Play lub przez kupno jakichś ,,kluczy" na Allegro czy gdziekolwiek indziej nie było. Zdecydowałem się na zaopatrzenie się w roczny abonament PS Plus Extra (370 zł - coś koło tego) oraz roczną subskrypcję EA Play na PlayStation (80zł). Źle na tym, tak sądzę, na razie nie wyjdę, sporo tytułów do ogrania, a około 15 (a to zaledwie początek! XD) dodałem do listy ulubionych. Jeśli dany tytuł uda mi się ,,splatynować" to jeśli będzie on w wersji pudełkowej dostępny do kupna, to wtedy go sobie po prostu zakupię - to jest taka dziwna zasada jeśli chodzi o kolekcje gier video: tylko gry splatynowane na konsoli PlayStation posiadam w swojej kolekcji pudełkowej gier Ps4 i Ps5. To jedynie screenshot z tego, co kupiłem cyfrowo na PsStore - z racji obu subskrypcji, o których wspomniałem - i jako tako zacząłem już grać
Opublikowano 30 listopada 20231 r Kupiłem trzy gierki na xboksa z poziomu PC i nie zauważyłem, że jest opcja dodawania do koszyka:) Kindome Come bo wersja z wszystkimi DLC tanioszko, Duke jakoś bym sobie popykał znowu a The Last Faith podobno bardzo spoko soulslike w 2D.
Opublikowano 30 listopada 20231 r W końcu piękna przecena na tą perłę to dowiem się czy przebiję chrono triggera
Opublikowano 2 grudnia 20231 r Czekałem licząc na promocję jakąś ale cisza. Pudełka 350 ok, ale wysyłka do nas 80zl, to zrobi 450 prawie- przesada. Nie grałem w 1 i 2 Edytowane 2 grudnia 20231 r przez iluck85