Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, jimmy napisał(a):

I co, płyty mieliby wysyłać wcześniej tj. 12 listopada?

Masz takie wydania pudełkowe „pre-ordery” z samym kodem, może o to chodzi.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 351,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Znajomy (37 lat) dowiedzial sie ze ma raka i zostalo mu juz kilka miechow zycia max (nie przyjmuje juz chemii bo na niego zle dziala) no i raczej nie dozyje juz nawet gta6.

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

Opublikowano

Może będą dwie wersje fizyczne - z płytą i z kodem?

Opublikowano
Teraz, Jeez_PS napisał(a):

Może będą dwie wersje fizyczne - z płytą i z kodem?

Po co?

3 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Ciekawe czy będzie mapka w pudełku! nosacz3

Na odwrocie kartki z kodem xD

Opublikowano

Chuj wie tak naprawdę jak z tym kodem ale jest to możliwe że będzie tylko kod przecież pierwsza gra aaaaa musi im się zwrócić i nic nie będziecie odsprzedawać.

Nie zdziwię się też jak single player będzie wymagało stałego połączenia z serwerami

Opublikowano

Beka jak nie będzie płytki. Wtedy biorę digitala, bo na choooy mi pusty plastik

Opublikowano

Mam nadzieję, że ta gra AAAA gra wyjdzie lepiej niż Skull and Bones. Na razie brak płyty ogromny minus dla fanów gier. Dari miał rację, nośnika nie ma i nie będzie.

Opublikowano

Ja to co jest napisane na ich stronie rozumiem jednoznacznie - brak płytki panowie

Opublikowano

Do kiedy jest okienko skladania cyfrowych preorderow? Co jak sie nie zdazy?

Opublikowano

Może żeby zapobiegać leakom, w przyszłosci pewnie wyjdzie w pudełku jak nie na PS5 to na PS6

Opublikowano

Jak zrobili voucher zamiast płyty, to niech wypierdalają na szczaw, bo to niczym się nie różni od cyfry. Zelmer kłamca pierdolony.

Opublikowano

To mogli to rozwiązać jak Crimson Desert, patch na premierę i tyle. Dla mnie zwykle pitolenie.

Opublikowano

Ciekawe ile będzie ważyła gra, bo skoro RDR2 na premierę w 2018 roku ważył do 150 GB po dodaniu Online, to pewnie GTA VI będzie ważyło 300 GB i dodatkowe 100 GB do trybu Online.

Nie czuję się zdziwiony tym, że nie będzie płyty, gry osiągają kolosalne rozmiary, a popierdolki do max 100 GB mogą wychodzić nadal na płytach, albo robić jak FFVII Rebirth i dawać to na 2 płytach, no ale 3 i więcej płyt? To za dużo do instalacji, bo nie mamy lat 90, gdzie nie istniało coś takiego jak instalacja gry na konsoli.

Opublikowano

Nie no żyd zelnick by chyba nie okłamał NAS graczy???????

image.png

Opublikowano

Dla tych, co się jeszcze łudzą, cytat z notki prasowej Cenegi, oficjalnego dystrybutora w Polsce:

*Wersje pudełkowe GTAVI będą zawierać kod do pobrania cyfrowej wersji gry. Pudełko nie będzie zawierać płyty z grą.

Opublikowano

Oby tylko kodów starczyło na premierę . Dżimi dzisiaj zarywa nockę żeby zaklepać sobie swój kodzik classic

Opublikowano

Wjedzie ultimate w cyfrze a do kolekcji się weźmie jak już wydrukują kiedys tam. Zero problemów.

Opublikowano
4 minuty temu, KrossOver napisał(a):

Nie czuję się zdziwiony tym, że nie będzie płyty, gry osiągają kolosalne rozmiary, a popierdolki do max 100 GB mogą wychodzić nadal na płytach, albo robić jak FFVII Rebirth i dawać to na 2 płytach, no ale 3 i więcej płyt? To za dużo do instalacji, bo nie mamy lat 90, gdzie nie istniało coś takiego jak instalacja gry na konsoli.

To nie chodzi o rozmiar można wydać grę na płycie z instalatorem 20mb kupić taką grę, przejść i odsprzedać. W tym wypadku celowo to ograniczyli

Opublikowano

Nowy cenowy próg za grę AAA może nie będzie wyznaczony przez Rockstara, ale możliwe, że koniec fizycznych wydań już tak.

Opublikowano

Nigdy w życiu nie widziałem takiego hajpu na PREORDER, tym bardziej nie widziałem takiego hajpu na PREORDER KODU W PUDEŁKU. Coś mnie ominęło? Wiem, że GTA to największe wydarzenie gamingowe tego roku, ale mam wrażenie, że każdy skraweczek informacji powoduje, że ludzie mają kisiel w majtach i dyskutują na temat PREORDERÓW xD No płacisz pieniądze i grasz na premierę, a po drodze preload będzie.

Opublikowano

Będzie trzeba czekać na wersje PS6, bo tam nie będzie napędu, więc problem rozwiązany.

Opublikowano
Teraz, Ukukuki napisał(a):

Największe płyty BR to 128GB ale nie widziałrm gier na nich, albo PS5 ich nie obsługuje albo są za drogie.

Wiadomo Rockstar nie stać na dwie zwykłe.

Opublikowano

Sam już dawno pozbyłem się sentymentu do wydań pudełkowych i płytek, ale i tak trochę współczuje fanom pudełek jak się patrzy na to co się dzieje