Opublikowano 14 godzin temu14 godz. ależ te puste pudełka droższe o 50 zł od cyfry będą schodzić. Dziś trudny dzień dla prywaciarzy
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Żeby się zaraz nie okazało, że pudło będzie tylko z kodem na bazową grę, a Ultimate jako dodatkowo płatny upgrade xd
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 9 minut temu, Bielik napisał(a):Edycja standardowa 5999 rupi indyjskich, wybierz mądrze graczuturecka wersja uwalona (4000 lir~324pln ale dzięki hindusom trzymamy Straussa za jaja
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 5 minut temu, Rozi napisał(a):Nie ma wersji Ultimate "fizycznej".Łudziłem się, że pokuszą się o jakiegoś steela chociaż, a tak to cyfra wypada znacznie korzystniej cenowo, więc wybór raczej prosty.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 400 zł za pudełko z kodem, w dodatku zwykła wersja Ale ktoś tam miał odpał gruby.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. I tak dostanie za free jak reszta oszołomów na yt ale będą wielce oburzeni. Siedzą jak pizdy z tymi kamerkami, hajs zbierają za pierdolenie kocopołów a ci sami ludzie im donejtują żeby utrzymać tych jebanych nierobów. No kurwa R* takie złe a te zjeby nie są lepsze. Moralizatorzy kurwa jego mać.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ale trzeba przyznać, że wycinanie zawartości, nawet jeśli to jakieś popierdółki, z gry wycenionej na 80$, żeby sprzedać tę samą grę za dodatkowe 20$ to jest praktyka godna EA czy innego Activision i bulwersuje mnie bardziej niż ten kod w pudełku (choć tu też chciałbym znać rozmiar gierki, żeby wiedzieć jak bardzo mam być zniesmaczony).
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. W sumie spodziewałem się wyższej ceny niż 3 i pół bomby, nie jest chyba tak źle
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Strzelałem w okolice 370-380 za standard, dobrze czasami się pomylić.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Rockstar dobrze rucha graczy bez wazeliny. Ale i tak gracze beda kupowac to czemu by mieli taktyke zmienic. Ja jeszcze nawet w V nie gralem wiec poczekam jak kiedys bedzie w catalogu do ogrania za friko
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Na 400 byłem nastawiony. Ale brak płytki i brak wszystkiego w podstawce- no to tak średnio. Nawet jak to będę pierdoly, niestety mogą sobie na to pozwolić. Sprzedaż wystrzeli. Pewnie kupię cyfrę, ale lekko ostudzili zapał.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 2 minuty temu, iluck85 napisał(a):Na 400 byłem nastawiony.Czyli co, czekałeś tyle lat i kupisz wersję z pociętą zawartością? W tej bieda wersji nie ma niektórych misji, lokacji, sklepów itp Cena za pełną grę to 430 zł
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 1 godzinę temu, Wredny napisał(a):Ale trzeba przyznać, że wycinanie zawartości, nawet jeśli to jakieś popierdółki, z gry wycenionej na 80$, żeby sprzedać tę samą grę za dodatkowe 20$ to jest praktyka godna EA czy innego Activision i bulwersuje mnie bardziej niż ten kod w pudełku (choć tu też chciałbym znać rozmiar gierki, żeby wiedzieć jak bardzo mam być zniesmaczony).i tak weźmiesz to pudło
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 4 minuty temu, GearsUp napisał(a):Czyli co, czekałeś tyle lat i kupisz wersję z pociętą zawartością? W tej bieda wersji nie ma niektórych misji, lokacji, sklepów itp Cena za pełną grę to 430 złA tryb online będzie raczej płatny dodatkowo, nie żeby mnie to interesowało w przypadku GTA, ale tak będzie.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Nie napisałem nawet która wersję kupię xDAle jak pytasz to kupię ultimate. Od dawna krążyły ploty że przebija barierę 400zl więc szoku nie mam cenowego. Pisząc wprost- praktyka z uciętą zawartością jest chujowa. Wydanie gry tylko cyfrowo a potem płytka też jest chujowe.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Btw gdzie te bundle z konsolami, gdzie kolekcjonerki xD? Nie no zawód jest ogromny, ale każdy ruch Rostara jest zawodem od roku 2018, więc nic już nie dziwi. Miejmy tylko nadzieję, że nie odjebią fuszerki z singlem, jak z GTA V.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 32 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Btw gdzie te bundle z konsolami, gdzie kolekcjonerki xD? Nie no zawód jest ogromny, ale każdy ruch Rostara jest zawodem od roku 2018, więc nic już nie dziwi. Miejmy tylko nadzieję, że nie odjebią fuszerki z singlem, jak z GTA V.Bundle z konsolami pojawiają się w okolicach premiery.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 58 minut temu, GearsUp napisał(a):Czyli co, czekałeś tyle lat i kupisz wersję z pociętą zawartością? W tej bieda wersji nie ma niektórych misji, lokacji, sklepów itp Cena za pełną grę to 430 złMisje też są wycięte? Widziałem wzmiankę o jednym napadzie na jakąś kryjówkę gangu, ale nic poza tym w oczy mi się nie rzuciło. Bardziej pierdoły typu samochody, ubrania, fryzury czy tatuaże.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. chodźmy kiedy rokcstar ogłosi wyniki z sprzedaży GTA 6 z samych preoderow