Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Uniblo ma pudełko z kodem za 325zł, do tego wysyłka i wychodzi prawie to samo co cyfra.

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 361,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Znajomy (37 lat) dowiedzial sie ze ma raka i zostalo mu juz kilka miechow zycia max (nie przyjmuje juz chemii bo na niego zle dziala) no i raczej nie dozyje juz nawet gta6.

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

Opublikowano

Ponoć gra została zbanowana w Chinach. Za dużo przemocy czy pedalstwa?

Opublikowano
14 minut temu, tlas napisał(a):

Zrzut ekranu 2026-06-25 o 09.29.38.png

i w ogóle, podkreślam W OGÓLE powyższa decyzja nie jest związana z faktem, że MSRP za pudełko to 50 zł więcej niż cyfra, czyli że po prostu nikt tego od nich nie kupi xDDD

oni to robią z troski o prawdziwych graczy <3

Pamiętam jak właściciel tego sklepu zagotował się gdy "zgubił" mój zapis na preorder FF7 Remake o który męczyłem go od pół roku przed wydaniem gry i gdy to usłyszałem to powiedziałem mu, że w takim razie biorę cyfrę kekw "TO NIE MOŻE PAN POCZEKAĆ TYDZIEŃ?!" - no nie bardzo i tam na TLoU2 też weź anuluj przy okazji jak nie zgubiłeś, pozdro z fartem. Jakby mógł to by mi tam przez telefon wpierdolił chyba xd

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał(a):

o który męczyłem go od pół roku przed wydaniem gry

Może właśnie dlatego go "zgubił" reggie

Opublikowano

Raczej chodziło o to, żeby zaczął przyjmować zapisy, nigdy wcześniej taka sytuacja mi się tam nie zdarzyła. Nie wiem, excelka zmienił czy coś, ale przy FF7 to była inba z pudełkami niezależnie od tego.

Opublikowano

Panowie bo gdzieś mi uciekł. Dwa szybkie pytanka.

1) od kiedy będzie preload na cyfrę

2) online będzie od day1 czy jak przy V w późniejszym terminie.

?

Opublikowano
Teraz, balon napisał(a):

?

Preload 12 listopad. Online później.

Opublikowano
1 minutę temu, balon napisał(a):

?

1. Tydzień przed premierą
2. Z tego co wiem, to chyba później? Na premierę ma wjechać póki co tylko singleplayer.

Opublikowano
1 minute ago, balon said:

?

1) 12.11

2) później, niby do końca 2026

Opublikowano

Ale gracze to jednak są ameby. Gra w wersji fizycznej kosztuje prawie 400 zł, cyfrowej 350 zł, a jeden i drugi wchodzą do tematu i piszą, że myśleli, że będzie drożej i nie jest tak źle. No ku.rwa jest.

Pełna wersja GTAVI kosztuje prawie 430 zł i to jest cena za cały produkt i wygląda na to, że na naszych oczach Rockstar zaczyna kreować nowy standard w branży. Niestety gra się sprzeda jak poyebana i pozostali wydawcy zobaczą, że tak można i tak będą robić.

M$ w 2013 roku wyskoczył z "always online" i został zbesztany a dzisiaj to jest normalna sprawa w branży. Jesteśmy jednak jak te kurczaki na fermach. Otwieramy dzioby a właściciele wpychają nam gówno do buzi a my jeszcze szukamy popitki.

Opublikowano

Ta kurwa nowy standard XDD już widzę jak gnioty od ea schodzą po 4 stówki

Opublikowano

2 minuty temu, LukeSpidey napisał(a):

Pełna wersja GTAVI kosztuje prawie 430 zł i to jest cena za cały produkt i wygląda na to, że na naszych oczach Rockstar zaczyna kreować nowy standard w branży. Niestety gra się sprzeda jak poyebana i pozostali wydawcy zobaczą, że tak można i tak będą robić.

Ależ śmiało niech tak robią jeśli są aż tak odklejeni i myślą że ktoś to kupi xD

Opublikowano

Podziękujcie serwisom plotkarskim które przez ostatnie lata cisnęły temat że GTA6 w bazowej wersji może kosztować 100$, więc 80 wygląda w takim przypadku bardzo ok. Pewnie tak samo będzie z premierą next-genów i już widzę te nagłówki "PS6 za 1200$ !?!?!".

Opublikowano
2 minuty temu, rafanus2 napisał(a):

Ta kurwa nowy standard XDD już widzę jak gnioty od ea schodzą po 4 stówki

Czy wszystkie gnioty to nie, ale pewnie fify za 4 stówy i tak się rozejdą. Nie zdziwiłbym sie, gdyby do tego zaszczytnego grona gierek za 4 stówy również i CoD próbowałby wbić, akurat ta mityczna grupa graczyków kupująca tylko GTA VI/sportówka/CoD pewnie i tak się na to złapie.

Opublikowano

Dopóki Graczdari niepowie, że po premierze GTA6 wszystkie gry będą chodzić po 500zł, to w to nie uwierzę.

Opublikowano

teraz tylko powstrzymać się przed włączeniem trailera 3, nie przeglądać oficjalnej strony, wyłączyć sociale, wejść do schronu i cieszyć się mesjaszem w listopadzie

Opublikowano
2 minuty temu, LukeSpidey napisał(a):

Pełna wersja GTAVI kosztuje prawie 430 zł i to jest cena za cały produkt i wygląda na to, że na naszych oczach Rockstar zaczyna kreować nowy standard w branży.

Tego nie wiadomo tak długo jak nie będzie się wiedziało czy to są jedyne sklepy czy n-te. Specjalnie tak to napisali że nie wiadomo. To nie jest pierwsza gra gdzie są jakieś unlocki czy cyfrowe dodatki, zwykle się okazywało że te rzeczy w droższych pakietach są mało istotne. Przed premierą często nie do końca wiadomo czy ta brońka z deluxe to jest jedna z 200 czy 1 z 4 :D.

Opublikowano

Przeciez gry po 4 stówy schodzą jak szalone, jeśli dają dostęp kilka dni przed premierą. W Forze Horizon 6 grało na samym PC ile z pół miliona? ludzi z edycją Ultimate za ponad 4 bomby.

Opublikowano
4 minutes ago, łom said:

Podziękujcie serwisom plotkarskim które przez ostatnie lata cisnęły temat że GTA6 w bazowej wersji może kosztować 100$, więc 80 wygląda w takim przypadku bardzo ok. Pewnie tak samo będzie z premierą next-genów i już widzę te nagłówki "PS6 za 1200$ !?!?!".

Daj spokój GTA to jest fenomen na skalę światową.

T2 ma dbać o interes akcjonariuszy w pierwszej kolejności.

Jest tworzona za grube siano przez jedną z najbardziej paskudnych korporacji.

Swoją pozycję budowali latami więc teraz to oni dyktują warunki.

Opublikowano

Najważniejsze czy będzie 60fps bo przecież my już się brzydzimy graniem w 30klatkach !

Opublikowano

Jakieś najdroższe w produkcji gry AAA pewnie pójdą w ten nowy standard cenowy 80 dolarów, ale dla reszty takie próby źle się skonczą. Przecież już dziś coraz mniej ludzi kupuje gry, a co dopiero jak każe im się płacić 80 dolarów za jakieś średniaki.

No i tao uważam że cena w Polsce nie jest taka zła. 80 dolarów przekonwertowali na 350 zł, to podobnie co Sarosy i inne gry za 70 dolarów, które teoretycznie powinny być tańsze.

Opublikowano
2 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Najważniejsze czy będzie 60fps bo przecież my już się brzydzimy graniem w 30klatkach !

Myśle że będzie na luzie w końcu ofi kupił ps5 pro z napędem żeby zakręcić płytką w 60fpsach

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał(a):

No i tao uważam że cena w Polsce nie jest taka zła. 80 dolarów przekonwertowali na 350 zł, to podobnie co Sarosy i inne gry za 70 dolarów, które teoretycznie powinny być tańsze.

Zawsze mogło być lepiej!

image.png

image.png

(na Xboxie jest tak samo, w cyfrze) Przy tej proporcji to by było 219zł za GTA ;).

Edytowane przez Kangus