Opublikowano wczoraj o 10:34 1 dzień 1 minutę temu, jimmy napisał(a):I co, płyty mieliby wysyłać wcześniej tj. 12 listopada?Masz takie wydania pudełkowe „pre-ordery” z samym kodem, może o to chodzi.
Opublikowano wczoraj o 10:36 1 dzień Teraz, Jeez_PS napisał(a):Może będą dwie wersje fizyczne - z płytą i z kodem?Po co?3 minuty temu, Pupcio napisał(a):Ciekawe czy będzie mapka w pudełku! Na odwrocie kartki z kodem xD
Opublikowano wczoraj o 10:38 1 dzień Chuj wie tak naprawdę jak z tym kodem ale jest to możliwe że będzie tylko kod przecież pierwsza gra aaaaa musi im się zwrócić i nic nie będziecie odsprzedawać.Nie zdziwię się też jak single player będzie wymagało stałego połączenia z serwerami
Opublikowano wczoraj o 10:42 1 dzień Beka jak nie będzie płytki. Wtedy biorę digitala, bo na choooy mi pusty plastik
Opublikowano wczoraj o 10:43 1 dzień Mam nadzieję, że ta gra AAAA gra wyjdzie lepiej niż Skull and Bones. Na razie brak płyty ogromny minus dla fanów gier. Dari miał rację, nośnika nie ma i nie będzie.
Opublikowano wczoraj o 10:44 1 dzień Ja to co jest napisane na ich stronie rozumiem jednoznacznie - brak płytki panowie
Opublikowano wczoraj o 10:45 1 dzień Do kiedy jest okienko skladania cyfrowych preorderow? Co jak sie nie zdazy?
Opublikowano wczoraj o 10:45 1 dzień Może żeby zapobiegać leakom, w przyszłosci pewnie wyjdzie w pudełku jak nie na PS5 to na PS6
Opublikowano wczoraj o 10:48 1 dzień Jak zrobili voucher zamiast płyty, to niech wypierdalają na szczaw, bo to niczym się nie różni od cyfry. Zelmer kłamca pierdolony.
Opublikowano wczoraj o 10:49 1 dzień To mogli to rozwiązać jak Crimson Desert, patch na premierę i tyle. Dla mnie zwykle pitolenie.
Opublikowano wczoraj o 10:49 1 dzień Ciekawe ile będzie ważyła gra, bo skoro RDR2 na premierę w 2018 roku ważył do 150 GB po dodaniu Online, to pewnie GTA VI będzie ważyło 300 GB i dodatkowe 100 GB do trybu Online.Nie czuję się zdziwiony tym, że nie będzie płyty, gry osiągają kolosalne rozmiary, a popierdolki do max 100 GB mogą wychodzić nadal na płytach, albo robić jak FFVII Rebirth i dawać to na 2 płytach, no ale 3 i więcej płyt? To za dużo do instalacji, bo nie mamy lat 90, gdzie nie istniało coś takiego jak instalacja gry na konsoli.
Opublikowano wczoraj o 10:50 1 dzień Dla tych, co się jeszcze łudzą, cytat z notki prasowej Cenegi, oficjalnego dystrybutora w Polsce:*Wersje pudełkowe GTAVI będą zawierać kod do pobrania cyfrowej wersji gry. Pudełko nie będzie zawierać płyty z grą.
Opublikowano wczoraj o 10:52 1 dzień Oby tylko kodów starczyło na premierę . Dżimi dzisiaj zarywa nockę żeby zaklepać sobie swój kodzik
Opublikowano wczoraj o 10:54 1 dzień Wjedzie ultimate w cyfrze a do kolekcji się weźmie jak już wydrukują kiedys tam. Zero problemów.
Opublikowano wczoraj o 10:54 1 dzień 4 minuty temu, KrossOver napisał(a):Nie czuję się zdziwiony tym, że nie będzie płyty, gry osiągają kolosalne rozmiary, a popierdolki do max 100 GB mogą wychodzić nadal na płytach, albo robić jak FFVII Rebirth i dawać to na 2 płytach, no ale 3 i więcej płyt? To za dużo do instalacji, bo nie mamy lat 90, gdzie nie istniało coś takiego jak instalacja gry na konsoli.To nie chodzi o rozmiar można wydać grę na płycie z instalatorem 20mb kupić taką grę, przejść i odsprzedać. W tym wypadku celowo to ograniczyli
Opublikowano wczoraj o 10:54 1 dzień Nowy cenowy próg za grę AAA może nie będzie wyznaczony przez Rockstara, ale możliwe, że koniec fizycznych wydań już tak.
Opublikowano wczoraj o 10:54 1 dzień Nigdy w życiu nie widziałem takiego hajpu na PREORDER, tym bardziej nie widziałem takiego hajpu na PREORDER KODU W PUDEŁKU. Coś mnie ominęło? Wiem, że GTA to największe wydarzenie gamingowe tego roku, ale mam wrażenie, że każdy skraweczek informacji powoduje, że ludzie mają kisiel w majtach i dyskutują na temat PREORDERÓW xD No płacisz pieniądze i grasz na premierę, a po drodze preload będzie.
Opublikowano wczoraj o 10:55 1 dzień Będzie trzeba czekać na wersje PS6, bo tam nie będzie napędu, więc problem rozwiązany.
Opublikowano wczoraj o 10:56 1 dzień Największe płyty BR to 128GB ale nie widziałrm gier na nich, albo PS5 ich nie obsługuje albo są za drogie.
Opublikowano wczoraj o 10:57 1 dzień Teraz, Ukukuki napisał(a):Największe płyty BR to 128GB ale nie widziałrm gier na nich, albo PS5 ich nie obsługuje albo są za drogie.Wiadomo Rockstar nie stać na dwie zwykłe.
Opublikowano wczoraj o 10:58 1 dzień Pomyślcie o tych co idą na nocną premierę po kodzik xd Ale sklepy muszą być wkurzone.
Opublikowano wczoraj o 10:58 1 dzień Sam już dawno pozbyłem się sentymentu do wydań pudełkowych i płytek, ale i tak trochę współczuje fanom pudełek jak się patrzy na to co się dzieje