Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Figaro napisał(a):

Nie, ale nie wyjdzie na premierę. Tak jak zawsze.

zawsze = jeden raz

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 352,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Znajomy (37 lat) dowiedzial sie ze ma raka i zostalo mu juz kilka miechow zycia max (nie przyjmuje juz chemii bo na niego zle dziala) no i raczej nie dozyje juz nawet gta6.

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

Opublikowano
8 minut temu, Figaro napisał(a):

Wcześniej:

Screenshot-4292.png

Teraz:

ULTIMATE_EDITION_SAFEHOUSE_VEHICLES_01.0wv6pw3t-mky3.jpg

A trzeba zakładać, że dzisiejsze screeny też są nieco podrasowane.

gdzie tu downgrade? zwłaszcza, że masz inną porę dnia

Opublikowano

Chmury, u góry są fejkowe, a na dole już podobne do tych z RDR2.

Opublikowano
3 minuty temu, Rooofie napisał(a):

Chmury, u góry są fejkowe, a na dole już podobne do tych z RDR2.

?????

Opublikowano

Ciekawe co czują Ci co kupili PS5 Pro + napęd specjalnie pod GTA 6? Jeszcze niech ogłoszą 30 klatek na prosiaku gachigasm

Opublikowano
34 minuty temu, tlas napisał(a):

mam nadzieję, że ci co najgłośniej krzyczeli że GKC na Switcha 2 to chujnia - nie wezmą teraz GTA VI

Przecież GKC to wciąż jest kart jaki możesz odsprzedać, tutaj jest sam kod byś nie mógł gry odsprzedać więc to jest najniższy poziom zezwierzęcenia.

Opublikowano

Może być jeden potencjalny powód aby jedna kupić płytę - mamy powaloną sytuację z cenami gdzie często fizyczne wydania gier są tańsze niż cyfrowe (a miało być tak pięknie) i zastanawiam się czy w tym przypadku, mimo że w pudełku jest tylko kod, również tak nie będzie. Jeżeli będą w tej samej cenie w polskiej dystrybucji, to rzeczywiście bez sensu i sam wolałbym kupić grę na PSN, ale jeżeli pudełkowa będzie tańsza, to wolę pudełkową.

Opublikowano
Godzinę temu, jimmy napisał(a):

trzymajcie się tam na tym xboxie kekwkekwbanderas

Ale będzie grane w tą samą grę

Opublikowano
12 minut temu, MYSZa7 napisał(a):

gdzie tu downgrade? zwłaszcza, że masz inną porę dnia

Na moje oko na nowym screenie nie ma RTAO przez co wygląda wszystko bardziej płasko i nie jest to wina pory dnia.

Opublikowano

Haha, 80 dolarów za kawałek plastiku i karteczkę z kodem - ładnie wydymali konsolowców. Nie wiem jak u innych, ale dla mnie (i pewnie nie jestem sam, patrząc chociażby na to, jak napędy schodziły do Prosiaka) jedną z głównych zalet konsol było właśnie posiadanie płyty i fizyczna kolekcja. A teraz - zero płyt, zero rynku wtórnego, a do tego cyfrowy monopol Sony, gdzie ceny nie spadną przez lata, bo nie ma żadnej konkurencji jak na PC.

Opublikowano

Ja bym się zaczął przyzwyczajać do takich praktyk na konsolach, że pudełko z kodem bez płyty. Na PC to jest od wielu lat a w przypadku konsolowych wydań wydawcy sporo tracą na obiegu używkami.

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał(a):

rtao?

ray tracing ambient occlusion. Chodzi o to że na górze jest więcej kontrastu w zacienionych miejscach

Ray-traced ambient occlusion | High Definition Render Pipeline | 17.0.4

różnica bez i z AO

Opublikowano

Ja tam się cieszę, że bez online na start, bo to oznacza, że będzie można wbić platynę bez zjebanych trofików za multi banderas

Opublikowano

ja pierdole xddd

jak jakieś forum PC format

Opublikowano

@Kuba0101 Mhm. Odpal sobie gierki z ps3 bez paczy za 10 lat. Kolekcjonowanie miało sens do ps2, potem to już w większości pudełko na półkę. I pudełko na zainteresowanych KOLEKCJINERÓW nadal jest dostępne przy gta6.

Opublikowano

RTAO kekw to nie interesuje zasadniczo nikogo, oprócz pięciu autystyków na forum

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał(a):

ja pierdole xddd

jak jakieś forum PC format

Niesamowite niesłychany temat rozmawiać o grafice w grach video

Opublikowano

10 minut temu, DarkStar napisał(a):

Może być jeden potencjalny powód aby jedna kupić płytę - mamy powaloną sytuację z cenami gdzie często fizyczne wydania gier są tańsze niż cyfrowe

No zobaczymy jakie ceny takie MM rzuci, bo oni też z pompą podeszli do tematu na swojej stronie nie wiedząc chyba jaki zonk nadchodzi kekw

Opublikowano

Dobrze, że te PeCwele nie dostają gry na premierę, mam nadzieję, że nie będą wchodzili do tematu.