krupek 15 474 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 9 godzin temu, ajakssx napisał: Rozumiem, że Mud*Runner wypełnia pustkę po pierwszym Motorstormie? To zupełnie inne gry. Pierwszy motorstorm to był kunszt frajdy, zabawy i rozpierduchy. Mudrunnera włączyłem, pokręciłem kołami w błocie, przez 20 minut przejechałem 15 metrów, pomyślałem sobie co ja odpie.rdalam ze swoim życiem grając w takie coś i wywaliłem. 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 9 godzin temu, ajakssx napisał: 39,90 cebulionów... Można wiedzieć gdzie? Rozumiem, że Mud*Runner wypełnia pustkę po pierwszym Motorstormie? Nie, to zupełnie inne bajki. Mudrunner to 100 procentowa symulacja, a motorstorm za(pipi)iste wyścigi . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 (edytowane) 2 godziny temu, krupek napisał: To zupełnie inne gry. Pierwszy motorstorm to był kunszt frajdy, zabawy i rozpierduchy. Mudrunnera włączyłem, pokręciłem kołami w błocie, przez 20 minut przejechałem 15 metrów, pomyślałem sobie co ja odpie.rdalam ze swoim życiem grając w takie coś i wywaliłem. Gra nie jest dla każdego, ale jak trafi w gusta to zabawa jest przednia. I poza tym jak ktoś siada do niej prosto z wyścigów to niech się nie dziwi, że się bardziej w błocie zakopał. Tu trzeba umiejętnie kręcić kierownicą i pracować gazem. Rzadko kiedy jest tutaj cała naprzód. Edytowane 27 Lutego 2020 przez LukeSpidey Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Motorstorma remake to bym zagrał z chęcią 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
alb84 943 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Hmm... no to sprawdzę jak w końcu będzie za około 40 pln . Dzieki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 545 Opublikowano 27 Lutego 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Trzy miesiące czekania, więc lepiej, żeby było warto! 19 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 W dniu 25.02.2020 o 19:52, Emtebe napisał: A zdradzisz tajemnicę gdzie kupiłeś?? Żaden sklep nie ma, tylko na Allegro widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 W dniu 27.02.2020 o 16:54, Kmiot napisał: Trzy miesiące czekania, więc lepiej, żeby było warto! Cudowna ta okładka. @Kmiot, gdzie to dorwałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Limited Run zbierało preordery w listopadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shinian 627 Opublikowano 1 Marca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Teraz już tylko czekam na Cyberpunk. Fallen Order jest niezły. Uncharted w universum Star Wars. Mapa w tej grze to nowa jakość. Gdyby tak tylko jeszcze mogli zaimportować system walki z Jedi Outcast lub Jedi Academy. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Czemu kupiłeś konsole dopiero na koniec generacji? Za pół roku będziesz szukał kupca 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Zapewne dlatego, że dla niektórych wydanie 1000zł na konsolę to nie jest sprawa życia lub śmierci. Chciał to kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 1 Marca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Ze względu na backlogi i dużą ilość tytułów z mikołajek jakimi zostałem obdarowany wstrzymywałem się z jakimikolwiek zakupami ale już nie mogłem wytrzymać. Dawno nic nie kupowałem z Dragon Questa i w tym miesiącu wleciały dwa artbooki jeden z niewydanego u nas MMO DQX (ponad 570 stron) a drugi z XI. Od dawna chciałem też kolekcję Megamana w fizykalu, czaje się też na Zero/ZX collection. Dreams i Concrete Genie od pana @Dave Czezky jak zwykle pełna profeska. I last but not least mój pierwszy DSi. Wiem, że można na 3DSie zmniejszyć proporcje obrazu na ekranie by odpowiadały tym z gier DS ale i tak wolałem kupić. Naprawdę śliczna konsolka i to matowe wykończenie zbierające odciski palców <3 Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 14 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Też kupię DSi bo na 3DSie to nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 3 godziny temu, suteq napisał: Zapewne dlatego, że dla niektórych wydanie 1000zł na konsolę to nie jest sprawa życia lub śmierci. Chciał to kupił. Ale przecież to nie Tobie zadałem pytanie, tylko zupełnie innej osobie. Nie nazywasz się przecież Shinian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Bardzo mądre posunięcie. Masa gierek za bezcen, nadgonienie backloga (jeśli takowy istnieje), możliwość wybadania rynku w początkowej fazie po wypuszczeniu nowych konsol. Cała masa "za". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
shinian 627 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 5 godzin temu, Fanek napisał: Czemu kupiłeś konsole dopiero na koniec generacji? Za pół roku będziesz szukał kupca Dla kilku exów i konsoli która nie będzie szarpać przy Fallen Order, Outer Worlds i miejmy nadzieję - Cyberpunk. Po co miałbym szukać kupca? Do dziś zdarza mi się pograć kilka godzin w miesiacu np. na Gamecube. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Jak kupować któraś z konsol obecnej generacjiw tym momencie to właśnie koxa. Z gamepassem i najlepszą jakością multiplatform. Dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 1 godzinę temu, shinian napisał: Dla kilku exów i konsoli która nie będzie szarpać przy Fallen Order, Outer Worlds i miejmy nadzieję - Cyberpunk. Po co miałbym szukać kupca? Do dziś zdarza mi się pograć kilka godzin w miesiacu np. na Gamecube. W sensie że na kolejnym Xbox/ PS5 będziesz miał wsteczną i pograsz w jeszcze lepszej jakości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Ten artbook cudowny Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 079 Opublikowano 2 Marca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 (edytowane) Nex Machina ze względu na kredyt zaufania, jakim darzę Housemarque i polecenie od Square. W Blasphemous chciałem zagrać zaraz po premierze ale zacisnąłem zęby i czekałem na wydanie fizyczne. Sky Force już dość dawno temu ograne. "Samolocik z góry" bardzo mi się spodobał i chciałem mieć w kolekcji. Gierka od polskiego studio iDreams. Edytowane 2 Marca 2020 przez giger_andrus 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Nex Machina. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Jak kocham resogun i mam dwie platyny tak jakoś nex machina mi nie podeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 797 Opublikowano 2 Marca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Świeży PSXExtreme i dziewiąty, acz bardzo wyjątkowy szarak do kolekcji Co w nim takiego wyjątkowego? Już sam model 1002 jest tym "najbardziej wyjątkowy" wśród standardowych szaraków, a ten konkretny to na dodatek egzemplarz sprzed europejskiej premiery (wyprodukowany w okolicy Lutego 1995), który charakteryzuje się kilkoma różnicami między późniejszymi 1002 jak i kolejnymi europejskimi modelami. Po pierwsze, miał on fabrycznie zamontowany laser z plastikowym koszykiem (ten "wadliwy" znany z premierowego SCPH-1000). Po drugie, działa w nim metoda "swap trick" przez odtwarzacz CD, co pozwala na banalnie proste odpalanie nie tylko importów ale i "kopii zapasowych". No i po trzecie to: Kupiony 1002: Typowy 1002 i nowsze: Różnica polega na innym cieniowaniu tekstur. Starszy egzemplarz wykorzystuje 5bitowe cieniowanie, podczas gdy wszystkie inne europejskie korzystają już z 8bitowego. Wynika to z zastosowania starszego układu graficznego. 20 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 564 Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Stary i młody cieszą się jak dzieci bo listonosz przyniósł. Tyle że syn już ogarnia tutorial a ojciec zacznie jak nadrobi trochę backloga 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi