Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mi też Czezky dziś do paczkomatu osobiście wrzucał :D

StellarBlade.thumb.jpg.354ca360bd8906a2282babea65ccee4d.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Jeszcze jedna paczuszka, Marian już ogrywany a Lost Odyssey poczeka na okres wakacyjny. Do tego udało mi się nareszcie wyrwać trylogie King's Field mimo że właśnie zdałem sobie sprawę że na PS2 EU tego nie odpale i będe musiał kombinować jak to odpalić na PS2(mam freemcboot więc może da radę jakoś obejść region).

image0 - Copy.jpeg

image1 - Copy.jpeg

Opublikowano

Mały orzełek wylądował. Liczę, że te zachwyty w recenzjach co do dźwięku w grach to nie franek i audio  dogoni u mnie video (oled kozak power)

IMG_1670.thumb.jpeg.5f3ebe24507ff2e4fc577090776497c1.jpeg

Opublikowano
1 godzinę temu, SpacierShark123 napisał:

Lost Odyssey poczeka na okres wakacyjny.

Na czym bedziesz ogrywał? Pamiętam ile się jebałem z instalacja, bo tam częste były problemy z ostatnią płytą, na gamefaqs znalazłem poradnik, żeby wrzucić płyte do goracej wody, pomogło :kekw:

https://gamefaqs.gamespot.com/boards/928334-lost-odyssey/47961753

Opublikowano
2 godziny temu, balon napisał:

Mały orzełek wylądował. Liczę, że te zachwyty w recenzjach co do dźwięku w grach to nie franek i audio  dogoni u mnie video (oled kozak power)

IMG_1670.thumb.jpeg.5f3ebe24507ff2e4fc577090776497c1.jpeg

Daj znać w odpowiednim temacie jak oceniasz słuchawki, bo też zastanawiam się nad zakupem.

Opublikowano
On 4/24/2024 at 6:02 PM, Mari4n said:

Jakie combo :banderas: Jeszcze Black 2 albo White 2 i pełny set na DS-a

Do Black musi być Black 2 bo to sequel

a tutaj moje ostatnie drobne zakupy

IMG_20240426_150946.thumb.jpg.dea179642b55788b2730fe80c7b56d5b.jpg

Kiedyś marzyła mi się FF7: Advent Children edycja.....a marzenia są po to żeby je spełniać 

IMG_20240426_151059.thumb.jpg.a006827e7063a938250710243de813a4.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Shen napisał:

Na czym bedziesz ogrywał? Pamiętam ile się jebałem z instalacja, bo tam częste były problemy z ostatnią płytą, na gamefaqs znalazłem poradnik, żeby wrzucić płyte do goracej wody, pomogło :kekw:

https://gamefaqs.gamespot.com/boards/928334-lost-odyssey/47961753

Digital na xsx , płytki na półeczke do kolekcji. Ale nie powiem zdziwiło mnie że w pudełku są aż 4 płyty

Opublikowano

Ciarki na siurku jak wyjmowałem z allegro boxa. Perfect Blue :*

20240426_180339.jpg

Edytowane przez Fafensky

Opublikowano
32 minuty temu, Fafensky napisał:

Ciarki na siurku jak wyjmowałem z allegro boxa. Perfect Blue :*

20240426_180339.jpg

Też miałeś taką grubą folię, którą ciężko zerwać? Zastanawiam się, czy to jakaś końcówka serii i zgrzewanie na innej maszynie, czy teraz w taką bardziej hardkorową gierki pakują.

Opublikowano
13 minutes ago, Wredny said:

Też miałeś taką grubą folię, którą ciężko zerwać? Zastanawiam się, czy to jakaś końcówka serii i zgrzewanie na innej maszynie, czy teraz w taką bardziej hardkorową gierki pakują.

Tbh nie zwróciłem uwagi, wydawała się taka sama jak w innych gierkach. 

Opublikowano

Czyli jest wersja z naklejką PL na grubej folii, za to z żółtą kropką na samej okładce i wersja bez kropki, ale z oznaczeniem PL nadrukowanym na okładce :sorry:

Opublikowano

Nie, to perfect blue kupuje od arabów

Edytowane przez Beelzeboss

Opublikowano

Zamówienie GAME złożone wczoraj o 18:50, o 20:30 już mail, że gra wysłana, dziś budzę się o 9:30 i kolejny mail, że paczka dojdzie między 9:30 a 10:30. :obama: Mają rozmach. Amazon, mimo że mam Prime, chciał mi dopiero w poniedziałek przysłać. No chyba ich powaliło, że będę czekał. 

Dziś będzie grane. 

IMG_2756.jpeg

Opublikowano
W dniu 26.04.2024 o 13:34, SpacierShark123 napisał:

Do tego udało mi się nareszcie wyrwać trylogie King's Field mimo że właśnie zdałem sobie sprawę że na PS2 EU tego nie odpale i będe musiał kombinować jak to odpalić na PS2(mam freemcboot więc może da radę jakoś obejść region).

Tu masz mój poradnik jak obejść region na PS2. https://memorka.pl/articles/mechapwn-playstation-2-bez-blokady-regionalnej-poradnik/

Opublikowano

Najnowsza perełka + klasyczne sztosiwa, bo rozbudowuję kolekcję:

IMG-3408.jpg

Edytowane przez Wojtq

Opublikowano

Dzisiaj Liga Mistrzów, a Stellar sam się nie przejdzie :cool:

20240430_151030.jpg

20240430_154738.jpg

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

Miałem nie brać Stellara póki nie stanieje trochę ale spojrzałem do sklepu Dawida i trochę cebulionów się uzbierało. Pięknie dziękuję.

Sandland oczywiście bo uwielbiam Toriyamę (świeć Panie nad jego duszą) i DQ.

Dam w końcu szansę DHL Kojimie. Od czasu premiery Phantom Pain miałem dłuuuugą przerwę od tego Pana.

IMG_20240430_181436652~2.jpg

Opublikowano

Miał być sam Star Trek do kolekcji serii w DVD-Boxach, ale sprzedawca miał kilka innych aukcji, którymi chyba mało kto się zainteresował. Do tego stopnia, że nawet wysyłkę Smart się nie załapałem za komplet. Tym bardziej cieszy Rhythm Paradise w świetnym stanie, aczkolwiek to już moja trzecia kopia tej gry. Mam jeszcze japończyka (Rhythm Tengoku) i egzemplarz w folii z francuską okładką i tekturową obwolutą.

Star Treka w sumie też mam od lat oryginał w dużym boxie, ale wersję PL. Podobnie Homeworld 2 - na półce wersja PL. Tym bardziej cieszą angliki.

z.thumb.jpg.ac48960d63d57cc3da9ae4bb540f9f32.jpg

Ale jak zobaczyłem grzbiet HW2, to się we mnie zagotowało... :whyyy:

g.thumb.jpg.87ef834b974f6199f70e5c772adb0755.jpg

Opublikowano

Nie mam co prawda obecnie żadnego zielonego sprzętu, ale impuls okazał się silniejszy i właśnie powitałem prawilną wersję kontynuacji mojego ulubionego slashera:

17146644292661053967959839680704.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Jukka Sarasti napisał:

Nie mam co prawda obecnie żadnego zielonego sprzętu, ale impuls okazał się silniejszy i właśnie powitałem prawilną wersję kontynuacji mojego ulubionego slashera:

17146644292661053967959839680704.jpg

Ja mam pudełczko polskie i angielskie, swego czasu można było wyrwać za grosze :banderas:

Opublikowano

Pomalutku zapelniam moja poleczke GaCkowych przebojow. Zakupilem nawet bezprzewodowy padzior i (zdaniem internetu) najlepszy HDMI adapter na rynku. Mam zamiar pograc i uplynnic za dobra kase. IMG_8934.thumb.jpeg.58f3c26611690231a1c9f94ddeb97ed2.jpeg