Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Jeez_PS napisał(a):

Wjedzie ultimate w cyfrze a do kolekcji się weźmie jak już wydrukują kiedys tam. Zero problemów.

tak się pewnie zrobi, ale liczę jeszcze na collector boxik jak do RDR2. Dodatków do Ultimate'a sporo, jeszcze ten Vintage pack do preorderów obama

image.png

i bez modułu Online chyba już oficjalnie

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 354,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Znajomy (37 lat) dowiedzial sie ze ma raka i zostalo mu juz kilka miechow zycia max (nie przyjmuje juz chemii bo na niego zle dziala) no i raczej nie dozyje juz nawet gta6.

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

Opublikowano

Ultimate wjeżdża jak złoto, mój Boże, to się dzieje, to się wydarzy 19 listopada. Żeby tylko człowiek dożył pechowiec

Dużo nowych screenów i dużo nazw lokacji, ale najbardziej ciekawi mnie to:

ccf89089-af35-442f-ae46-288a7a919f88.jpg

Będzie inny stan?

Opublikowano

Widocznie zbiednieli od czasów premiery GTA5 na PC gdzie dali 7 płyt DVD leo

Opublikowano

Taki New Order wolfik wychodził na 4-ech płytach na 360. Biedaczki nie mają kasy na wytłoczenie, zarabiają ledwie miliony każdego dnia. Ja do tego ręki nie przyłoże, czekam aż będzie za darmo w abonamencie GP.

Opublikowano
21 minut temu, devilbot napisał(a):

Nie zdziwię się też jak single player będzie wymagało stałego połączenia z serwerami

I na premierę o północy jebną serwery.

Opublikowano
3 minuty temu, łom napisał(a):

Widocznie zbiednieli od czasów premiery GTA5 na PC gdzie dali 7 płyt DVD leo

dopóki sprzedaż pudełek była dominująca metodą dystrybucji to musieli się starać, teraz widać że mają coraz bardziej wywalone jajca

Opublikowano

Ale oni na tym najebią kasy.

Trudno trzeba będzie kupić digitala na PS5 a potem digitala na PC dynia

Opublikowano

No jak w pudełku tylko kod to nie wiem jaki sens kupowania tego. Rzeczywiście się weźmie cyfrę, a jak wypuszczą kiedyś płytkę (w co wątpię) to się weźmie na półeczkę i tyle.

Brzydka zagrywka z ich strony, żeby nie powiedzieć CHUJOWA.

Edytowane przez Patricko

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

graczdari na twitterze z kolejną bombą:

decyzję o braku płytki R* argumentuje ravenem_ravenem, który kopię GTA V dostał kilka dni przed premierą. Rockstar nie chce powtórki "of raven situation".

Opublikowano
Teraz, Patricko napisał(a):

No jak w pudełku tylko kod to nie wiem jaki sens kupowania tego. Rzeczywiście się weźmie cyfrę, a jak wypuszczą kiedyś płytkę (w co wątpię) to się weźmie na półeczkę i tyle.

Brzydka zagrywka z ich strony, żeby nie powiedzieć CHUJOWA.

no i Rocksatar. Take Two i Zelnick będą zadowolone, dzięki temu że kupisz cyfrę zamiast pudełka z kodem zarobią więcej

Opublikowano
10 minut temu, Bzduras napisał(a):

Nigdy w życiu nie widziałem takiego hajpu na PREORDER, tym bardziej nie widziałem takiego hajpu na PREORDER KODU W PUDEŁKU. Coś mnie ominęło? Wiem, że GTA to największe wydarzenie gamingowe tego roku, ale mam wrażenie, że każdy skraweczek informacji powoduje, że ludzie mają kisiel w majtach i dyskutują na temat PREORDERÓW xD No płacisz pieniądze i grasz na premierę, a po drodze preload będzie.

Ja to trochę wywalone mam na same preordery. Czekam bardziej dlatego, bo liczę, że razem z preorderami wyląduje trzeci zwiastun, a ten już chętnie bym obejrzał.

Opublikowano

DRM-y chyba słabą passę ostatnio mają, jest to jakiś powód, żeby im podziękować.

Opublikowano

Co z ludźmi co już kupili casual outfit na premierę edycji pudełkowej?

Opublikowano

Psychofani wszystko łykną co rockstar/zelnick powie xD

Wystarczy zablokować uruchomienie gry tak jak to było w przypadku Crimson Desert (?) i nikt jej nie uruchomi przed wyznaczoną godziną. To nawet nie wychodzi na PC w tym samym czasie więc nikt by tego nie scrackował.

Na pewno nie chodzi o to, żeby nie pozwolić graczom odsprzedawać płytek pechowiec

Opublikowano
11 minut temu, Figaro napisał(a):

graczdari na twitterze z kolejną bombą:

jahaha kmwtw

Opublikowano
43 minuty temu, jimmy napisał(a):

haha ale jaja

I co, mieliby pudła wcześniej wysyłać tj. 12 listopada?

Ta, pudełko dostajesz 12 listopada z kodem na preload.

grand-theft-auto-6-will-cost-79-99-ultimate-edition-is-99-99-v0-96l14z19l79h1.webp

Opublikowano

Wiadomo że chodzi tylko i wyłącznie o pieniądze. Nie odsprzedaż gry, zaoszczędzą złotówkę na płycie (ale w większej skali to już miliony) a sklepy nadal będą zawalone pudełkami z grą która pasuje i do każdej konsoli a nie tylko takiej wyposażonej w napęd. A że na święta po rozpakowaniu prezentu będzie zaskoczenie że nie ma płyty? Przyzwyczają się tak samo jak na PC.

Opublikowano

Spokojnie, wersja na next geny wyjdzie już na płytach, trzeba kilka razy zarobić na tej samej grze.

PS. Niezły downgrade na tych nowych screenach.

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał(a):

O właśnie o to chciałem się przypierdolić, te nowe screeny wyglądają jak z V Online

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
5 minut temu, Pix napisał(a):

Ta, pudełko dostajesz 12 listopada z kodem na preload.

No i wszystko jasne. Plastik z kodem i ewentualnie mapka, ale chociaż równy start dla wszystkich o północy. Pięknie wychujany ten xgamecenter co nocną premierę 19 listopada robi i baner na pół Dąbrowy Górniczej jebnął

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał(a):

Spokojnie, wersja na next geny wyjdzie już na płytach, trzeba kilka razy zarobić na tej samej grze.

Zależy od screena, te ze skórkami w edycji Ultimate, fakt, średnie, ale te z pojazdami w błocie czy kajaku albo łodzi przepiękne.

Opublikowano

Ciekawe czy moduł single player będzie wymagał połączenia z internetem i kontem R*. Bo jeśli tak, to wszyscy sobie pograją w chuja niemytego. 80 dolców, brak płytki, no no T2 wchodzi na wyższy poziom skurwysyństwa. Cieszę się, że mam średnie parcie na tą gierkę - gdybym był dużym fanem to bym się wkurwił.

szekleszekleszekle

Opublikowano

będą delfiny, ciekawe czy będzie je można karmić albo pogłaskać

Opublikowano

trzymajcie się tam na tym xboxie kekwkekwbanderas