Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 2 minuty temu, Jeez_PS napisał(a):Wjedzie ultimate w cyfrze a do kolekcji się weźmie jak już wydrukują kiedys tam. Zero problemów.tak się pewnie zrobi, ale liczę jeszcze na collector boxik jak do RDR2. Dodatków do Ultimate'a sporo, jeszcze ten Vintage pack do preorderów i bez modułu Online chyba już oficjalnie
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ultimate wjeżdża jak złoto, mój Boże, to się dzieje, to się wydarzy 19 listopada. Żeby tylko człowiek dożył Dużo nowych screenów i dużo nazw lokacji, ale najbardziej ciekawi mnie to:Będzie inny stan?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Widocznie zbiednieli od czasów premiery GTA5 na PC gdzie dali 7 płyt DVD
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Taki New Order wolfik wychodził na 4-ech płytach na 360. Biedaczki nie mają kasy na wytłoczenie, zarabiają ledwie miliony każdego dnia. Ja do tego ręki nie przyłoże, czekam aż będzie za darmo w abonamencie GP.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 21 minut temu, devilbot napisał(a):Nie zdziwię się też jak single player będzie wymagało stałego połączenia z serweramiI na premierę o północy jebną serwery.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 3 minuty temu, łom napisał(a):Widocznie zbiednieli od czasów premiery GTA5 na PC gdzie dali 7 płyt DVD dopóki sprzedaż pudełek była dominująca metodą dystrybucji to musieli się starać, teraz widać że mają coraz bardziej wywalone jajca
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ale oni na tym najebią kasy.Trudno trzeba będzie kupić digitala na PS5 a potem digitala na PC
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. No jak w pudełku tylko kod to nie wiem jaki sens kupowania tego. Rzeczywiście się weźmie cyfrę, a jak wypuszczą kiedyś płytkę (w co wątpię) to się weźmie na półeczkę i tyle.Brzydka zagrywka z ich strony, żeby nie powiedzieć CHUJOWA. Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez Patricko
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. graczdari na twitterze z kolejną bombą:decyzję o braku płytki R* argumentuje ravenem_ravenem, który kopię GTA V dostał kilka dni przed premierą. Rockstar nie chce powtórki "of raven situation".
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Teraz, Patricko napisał(a):No jak w pudełku tylko kod to nie wiem jaki sens kupowania tego. Rzeczywiście się weźmie cyfrę, a jak wypuszczą kiedyś płytkę (w co wątpię) to się weźmie na półeczkę i tyle.Brzydka zagrywka z ich strony, żeby nie powiedzieć CHUJOWA.no i Rocksatar. Take Two i Zelnick będą zadowolone, dzięki temu że kupisz cyfrę zamiast pudełka z kodem zarobią więcej
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 10 minut temu, Bzduras napisał(a):Nigdy w życiu nie widziałem takiego hajpu na PREORDER, tym bardziej nie widziałem takiego hajpu na PREORDER KODU W PUDEŁKU. Coś mnie ominęło? Wiem, że GTA to największe wydarzenie gamingowe tego roku, ale mam wrażenie, że każdy skraweczek informacji powoduje, że ludzie mają kisiel w majtach i dyskutują na temat PREORDERÓW xD No płacisz pieniądze i grasz na premierę, a po drodze preload będzie.Ja to trochę wywalone mam na same preordery. Czekam bardziej dlatego, bo liczę, że razem z preorderami wyląduje trzeci zwiastun, a ten już chętnie bym obejrzał.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. DRM-y chyba słabą passę ostatnio mają, jest to jakiś powód, żeby im podziękować.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Co z ludźmi co już kupili casual outfit na premierę edycji pudełkowej?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Psychofani wszystko łykną co rockstar/zelnick powie xDWystarczy zablokować uruchomienie gry tak jak to było w przypadku Crimson Desert (?) i nikt jej nie uruchomi przed wyznaczoną godziną. To nawet nie wychodzi na PC w tym samym czasie więc nikt by tego nie scrackował. Na pewno nie chodzi o to, żeby nie pozwolić graczom odsprzedawać płytek
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 11 minut temu, Figaro napisał(a):graczdari na twitterze z kolejną bombą:jahaha kmwtw
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 43 minuty temu, jimmy napisał(a):haha ale jajaI co, mieliby pudła wcześniej wysyłać tj. 12 listopada?Ta, pudełko dostajesz 12 listopada z kodem na preload.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Wiadomo że chodzi tylko i wyłącznie o pieniądze. Nie odsprzedaż gry, zaoszczędzą złotówkę na płycie (ale w większej skali to już miliony) a sklepy nadal będą zawalone pudełkami z grą która pasuje i do każdej konsoli a nie tylko takiej wyposażonej w napęd. A że na święta po rozpakowaniu prezentu będzie zaskoczenie że nie ma płyty? Przyzwyczają się tak samo jak na PC.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Spokojnie, wersja na next geny wyjdzie już na płytach, trzeba kilka razy zarobić na tej samej grze.PS. Niezły downgrade na tych nowych screenach.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 2 minuty temu, YETI napisał(a):PS. Niezły downgrade na tych nowych screenach.O właśnie o to chciałem się przypierdolić, te nowe screeny wyglądają jak z V Online
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 5 minut temu, Pix napisał(a):Ta, pudełko dostajesz 12 listopada z kodem na preload.No i wszystko jasne. Plastik z kodem i ewentualnie mapka, ale chociaż równy start dla wszystkich o północy. Pięknie wychujany ten xgamecenter co nocną premierę 19 listopada robi i baner na pół Dąbrowy Górniczej jebnął
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 4 minuty temu, YETI napisał(a):Spokojnie, wersja na next geny wyjdzie już na płytach, trzeba kilka razy zarobić na tej samej grze.PS. Niezły downgrade na tych nowych screenach.Zależy od screena, te ze skórkami w edycji Ultimate, fakt, średnie, ale te z pojazdami w błocie czy kajaku albo łodzi przepiękne.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ciekawe czy moduł single player będzie wymagał połączenia z internetem i kontem R*. Bo jeśli tak, to wszyscy sobie pograją w chuja niemytego. 80 dolców, brak płytki, no no T2 wchodzi na wyższy poziom skurwysyństwa. Cieszę się, że mam średnie parcie na tą gierkę - gdybym był dużym fanem to bym się wkurwił.