Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nawet nie będę już płakał jak ta branża się skurwiła. I tak dam 100 dolków i chuj.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 42 minutes ago, KrYcHu_89 said:cooo?Ja pierdole chcecie grać w Simsy dla bab to już są takie gry na rynku xdd
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Już kurwa bez przesady, obejdzie się bez tych dwóch dodatkowych fryzur i kilku gównociuszków. To pewnie i tak będzie gra na 100+h z masą opcji customizacji.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Chuj mnie te fryzury, ale wyobraź sobie że na mapie będziesz miał lokacje do których nie możesz wejść. Pewnie jeszcze jak otworzysz mapę to będą jakoś specjalnie podświetlone żebyś cały czas widział że czegoś ci brakuje. Poza tym to nie tylko fryzury ale także warsztat samochodowy.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 6 minut temu, Observer napisał(a):Chuj mnie te fryzury, ale wyobraź sobie że na mapie będziesz miał lokacje do których nie możesz wejść. Pewnie jeszcze jak otworzysz mapę to będą jakoś specjalnie podświetlone żebyś cały czas widział że czegoś ci brakuje.Poza tym to nie tylko fryzury ale także warsztat samochodowy.Moze tych warsztatów będzie 19, a ten byłby 20 ;).
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wszystko zależy od skali tych cięć. Jeżeli warsztatów będzie więcej i nie będę miał dostępu do jednego to przeżyję, podobnie jak mi zablokują dostęp do jednego salonu fryzjerskiego czy jakiegoś budynku czy dwóch, no ale jeżeli będzie się to wiązać z odebraniem mi ogólnie mechaniki tuningu / połowy opcji customizacji postaci / całej dzielnicy lub jakiejś dużej wyspy, no to już się robi niefajnie i będę musiał stanąć przed lustrem, spojrzeć sobie w oczy i odpowiedzieć na pytanie czy na pewno chcę się aż tak zeszmacić dla gry wideo i wspierać taką patologię. Wydając ponad 3 stówy mam prawo już oczekiwać niemal pełnej zawartości gry, a nie jakiejś kurwa wersji demo. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Josh
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. I tak będzie mnie to wkurwiać. $80, pudełko bez płyty i jeszcze wycięte lokacje.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Spokojnie, płytę będziesz mógł kupić kilka miesięcy po premierze digitala za kolejne 80$
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Pysznie sie zapowiada, a do premiery jeszcze nie doszło. Ciekawe jakie jeszcze czekają nas niespodzianki
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 godzinę temu, jimmy napisał(a):Ciekawe czy gość blefuje czy to R* puszczał jakieś lewe info do dystrybutorów i marketów żeby zmylić. Gdzie jesteś dari, zdradź co tam się dzieje za kulisamibardzo dobrze, że utopili na baner, przy premierze ps4 polecieli w chu.... o kilkaset złotych na preorderach, niech się bujająA R* w sumie mnie nie dziwi, że tak zrobili. Jako jedni z nielicznych są pewni, że sprzedaż bez płyt zapewni im ( nawet odrzucając tych co nie kupią wcale ) wyższe zyski, przez brak możliwości odsprzedaży. A xgamecentery wkurzone, bo tylko na tym głównie zarabiają, na używkach.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):cooo?Co rockstar to rockstar, więdzą, że mogą golić ile wlezie, bo graczyki i tak zapłacą
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja tam biorę kod w pudełku. Znając życie i ceny cyfry na sklepach sony/MS to te pudełko będzie tańsze o 10zl xD A miało być pięknie, taniej, odchodzą koszty tłoczenia i w ogóle xD Cyfry
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 21 minut temu, Rooofie napisał(a):Spokojnie, płytę będziesz mógł kupić kilka miesięcy po premierze digitala za kolejne 80$Patrząc na to że obecnie wymyślają że gra ma kod dlatego aby nie wyciekła przed premierą i nikt nie grał przed to zapewne tak będzie. Wersja Day One z kodem, następnie za jakiś czas wersja ultimate na płycie a następnie wersje PC. Przez co są osoby co kupią 3 wersje gry zamiast jednej.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Cholera, to pierwszy raz kiedy Rockstar blokuje zawartość w singlu dla posiadaczy podstawowej wersji gry.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Co rockstar to rockstar, więdzą, że mogą golić ile wlezie, bo graczyki i tak zapłacąLatami pracowali na taką pozycję jebacza alfa w Giereczkowie. Prawda jest taka, że i tak większość z nas będzie tak wyglądać w dniu premiery
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. A to dopiero wersja single. Jaki cyrk się będzie odjaniepawlał przy online
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 29 minutes ago, Observer said:I tak będzie mnie to wkurwiać. $80, pudełko bez płyty i jeszcze wycięte lokacje.No jest to wkurwiające ale nikt nie zmusza do zakupu, ja mam na to wyjebane i na premierę nie kupię, nie lubię takich zagrywek jak robi R*.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Te posty zarzucające downgrade to takie bekowe deżawu z czasów przed premierą RDR2 że aż kisne. Rokstar pazerne kurwy ale w grafikę to oni potrafią. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez kudlaty88
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja tam nie widze downgrade. Jest dynamicznia pogoda/cykl dnia i nocy to beda różne warunki oświetleniowe i to widzicie. Chyba ze to mam oglądać nie na małych screnach tylko w 1:1 ;). Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Kangus
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 11 minutes ago, MYSZa7 said:Cholera, to pierwszy raz kiedy Rockstar blokuje zawartość w singlu dla posiadaczy podstawowej wersji gry.Rdr2 już to miało, oczywiście w duzo mniejszej formie. Ciekawe czy w pudełku będzie też kod do pobrania mapy, żeby sobie wydrukować
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, tomkill napisał(a):GTA 6 Ultimate 100 dolarow ale trzeba doliczyc podatek 23% U nas Ultimate na bank 499 zł.