Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ja tylko objaśniłem skrót i z tym technicznymi nazwami to jest tak że ponad 90% graczy nie ma pojęcia czym jest pewnie ambient occlusion i inne podobne efekty. Ale jeśli zobaczycie dwa screeny, jeden z AO a drugi bez, to większość ludzi bez problemu wychwyci różnicę.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 8 minut temu, Rozi napisał(a):Dobrze, że te PeCwele nie dostają gry na premierę, mam nadzieję, że nie będą wchodzili do tematu.Ty też mógłbyś nie wchodzić bo znowu obrzydzisz wszystkim kolejną grę jak to masz w zwyczaju.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 8 minut temu, MYSZa7 napisał(a):ja pierdole xdddjak jakieś forum PC formatSam o to pytałeś, mogę zaznaczyć na obrazku gdzie dokładnie widać DOWNGRADE
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Psycha z waty u niektórych, za to lubię to forum Chlip chlip ktoś użył skrótu którego nie znam.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 15 minut temu, MichAelis napisał(a):@Kuba0101 Mhm. Odpal sobie gierki z ps3 bez paczy za 10 lat. Kolekcjonowanie miało sens do ps2, potem to już w większości pudełko na półkę. I pudełko na zainteresowanych KOLEKCJINERÓW nadal jest dostępne przy gta6.Trochę racja, ale rynek wtórny nadal istnieje i działa - ludzie dalej kupują i sprzedają fizyczne gry, nie tylko kolekcjonerzy.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Kolejna kwestia która nie widziałem czy była tu poruszana. Do gry również w trybie single będzie niezbędne stabilne ciągłe połączenie internetowe.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Tutaj na forum w temacie kazdej duzej gry jest wylew day 1 na kilka/kilkanascie stron o grafice i ogolnej wydajnosci. O samej grze to na start zawsze mniejszosc chce gadac.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 1 minutę temu, pawelgr5 napisał(a):Tutaj na forum w temacie kazdej duzej gry jest wylew day 1 na kilka/kilkanascie stron o grafice i ogolnej wydajnosci. O samej grze to na start zawsze mniejszosc chce gadac.A grałeś już, że chcesz o grze gadać?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 4 minuty temu, łom napisał(a):Sam o to pytałeś, mogę zaznaczyć na obrazku gdzie dokładnie widać DOWNGRADE Nie no spoko, ale po prostu nie znam pojęć, które są znane głównie graczom pecetowym. Ja mam na to wyjebane tak szczerze. Dajcie mi lepszą płynność i ostrość obrazu i jestem happy, bez rozkminiania co wynika z czego, dlatego wziąłem Pro.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. A czemu nie? Skoro nie ma innych tematów do rozmowy, a wrzucane są tylko screeny z gry - zamiast fabuły czy czystego gameplayu to siłą rzeczy rozmawia się o grafice.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 2 minuty temu, Rooofie napisał(a):A grałeś już, że chcesz o grze gadać?napisalem day 1 (w sensie ze od premiery ludzie tak robia). Teraz to nic innego poza jebaniem R* za brak plytki i analiza screenshotow nie ma.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 2 godziny temu, MBeniek napisał(a):Zwykła za 80$, ultimate za 100$.Godzinę temu, Shankor napisał(a):Żydowskie nasienie liczy sobie 20$ za kilka ciuszków i pojazdy w grze SP (nigdzie nie jest wspomniane, że dot. to GTA:O). Ja pierdole.Jak za grę tego kalibru 80$ to niewygórowana cena na tle rynku ale dopłacanie 20$ za jakieś kosmetyczne pierdoły to nieśmieszny żart. Gdyby to było rozszerzenie fabularne to jeszcze spoko jednak 2 dodatkowe misje, to za mało. Licze, że będzie można dokupić ten upgrejd do wersji ultimate, to jak rzucą w dobrej promocji za 10 lat to mogę kupić dla misji jeżeli będą ciekawe.Wersja online pewnie też wyjdzie za 80% i będzie można sobie dokupićte same kosmetycne pierdoły :) 1 godzinę temu, jimmy napisał(a):trzymajcie się tam na tym xboxie Sam biorę wersje na ps5 ze względu na ten głośniczek w padzie ale ostrożny bym był z tym marketingowym zachwalaniem swojej konsoli przez Sony.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 6 minut temu, Kuba0101 napisał(a):Trochę racja, ale rynek wtórny nadal istniejeNo i dlatego Rockstar pomyslało o rynku wtórnym i masz kodzik a nie że 10 typa się gierką podzieli. Smutne hujowe ale tak to już będzie
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. jeszcze tak sobie myślę, że w tych nieszczęsnych pudełkach nawet tej jebanej mapki nie dadzą, bo to by oznaczało wysprzęglenie się z tego jak wygląda świat gry na tydzień przed premierą. Mocny cios dla fizyków, od samego mistrza wagi ciężkiej
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 1 godzinę temu, jimmy napisał(a):No i wszystko jasne. Plastik z kodem i ewentualnie mapka, ale chociaż równy start dla wszystkich o północy. Pięknie wychujany ten xgamecenter co nocną premierę 19 listopada robi i baner na pół Dąbrowy Górniczej jebnąłtyle razy ludzi tam wychujali w tym sklepie i ceny mają najwyższe w okolicy, więc tym razem nawet im się za baner nie zwróci Nie ma najmniejszego powodu by brać preorder bez płyty, albo stać jak baran o 00:00 pod sklepem
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 4 minuty temu, drozdu7 napisał(a):No i dlatego Rockstar pomyslało o rynku wtórnym i masz kodzik a nie że 10 typa się gierką podzieli. Smutne hujowe ale tak to już będzieDzielić dalej się mogą, tylko na kontach PSN. Ciekawe czy będzie ostra walka ze sprzedażą kont posiadających GTA VI
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. To jest w sumie gorsze niż jakby zaśpiewali sobie 500+ za grę, a jak jeszcze będzie always online(w sportówkach u nich powszechne), to dwa raki w jednym.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 4 minuty temu, drozdu7 napisał(a):No i dlatego Rockstar pomyslało o rynku wtórnym i masz kodzik a nie że 10 typa się gierką podzieli. Smutne hujowe ale tak to już będzieNo dokładnie pomyśleli o rynku wtórnym, tylko szkoda, że tylko w jedną stronę. Bo finalnie chodzi tylko o to żeby każda kopia generowała nową sprzedaż.Smutne czy nie, to po prostu kolejny krok w stronę pełnej kontroli dystrybucji, a przy okazji gracze tracą odsprzedaż, tańsze używki i jakąkolwiek kontrolę nad tym, co kupili.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Na stronie MM już zniknął licznik z odliczaniem do startu preorderów. Ciekawe, co teraz wymyslą.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Dave trzymaj się zawsze możesz z nami pogadać nie odjeb czopera! I pamiętaj że w tym roku zelda a braci big N się nie traci
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 10 minut temu, bebbop napisał(a):Na stronie MM już zniknął licznik z odliczaniem do startu preorderów. Ciekawe, co teraz wymyslą.to w sumie ciekawe, bo oni wczoraj mocno popłynęli na zagranicznych twitterach za to co powypisywali na tej preorderowej stronie więc może smutny pan w garniturze z R* zapukał
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 3 minuty temu, jimmy napisał(a):to w sumie ciekawe, bo oni wczoraj mocno popłynęli na zagranicznych twitterach za to co powypisywali na tej preorderowej stronie więc może smutny pan w garniturze z R* zapukałMożliwe, ponieważ po ich bardziej rozbudowanym opisie, też już nie ma śladu.